Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ajánljatok olyan babakocsit,...

Ajánljatok olyan babakocsit, aminek akkora a mózeskosár része hogy ne csak féléves korig lehessen használni?

Figyelt kérdés
Amik tetszettek eddig, azok féléves korig írták a mózest, aztán kinövi a baba, de az én babám a tél közepén lesz féléves, és más kismamák azt mondták akkor még ne tegyem sportkocsiba, mert nem is annyira dönthető és huzatos. Létezik egy általán nagyobb mózesú kocsi???
2010. máj. 5. 14:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kunert Vip.Olcsó, összetett, és jó minőségű.Írd be a google-ba.Nekünk ilyen van...
2010. máj. 5. 16:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is, mint az előttem "szóló", a Kunert Vip-et ajánlom. Szerintem se lesz szükségetek fél évesen mózeskosárra. A Kunert pedig olyan szinten téliesíthető hogy csak na. Kb így tudom leírni. Ja és árban is nagyon jó!!!!
2010. máj. 5. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!