18 hetes uh-on kisfiút mondott az orvos, de én az elejétől azt érzem kislány van odabent. Tévedhet az orvos? Járt már így valaki?
Az én orvosom azt mondta, hogy nincs 1000%-os módszer, minden tévedhet, még a Prenatest is (bár én erősen szeretném hinni, hogy nem, mert ez számomra azt jelentené, hogy elcserélték a mintákat...). Az uh ennél pontatlanabb, főleg a 18. héten.
De azt mondják, inkább fordítva szoktak tévedni, nem látják a kukit és szüléskor előbukkan. Az ritkább, hogy van ott valami, és eltűnik.
Én mind 3 gyereknél megéreztem...mondjuk lehet annyira nem megérzés volt hanem inkább a vágyaim :)
Az első a 24.ik hétig titkolta,tippelni se tudtak mert mindig nagyon frankón takarta magát és olyan pózba,hogy még azt se tudták mondani,hogy nem lóg semmi mert ha lóghatott volna azt se lehetett volna látni ,de még de aztán végre lebukott mert jókor nyomott egy nagy terpeszt :)
A másodiknál 12. hetin annyit mondtak,hogy elvileg és aztán a 18. héten megerősítették.
A harmadiknál a 12. hetin azt mondták,hogy nagyon úgy tűnik,de mondtam,hogy áh biztos nem. Azért kicsit elkeseredtem,de mindenki úgy mondtam,hogy ezt mondták,de márpedig nem az lesz. A 18.hetin kiderült,hogy a doki nem jól tippelt és biza nekem volt igazam.
Én kislányt éreztem első perctől...12. héten fiút mondott, de hozzá tette akkor még bármi lehet :)
16 hetesen nem látszott, 20 hetesen kislányt mondott, 25 hetesen is :D
Persze, tévedhet. Attól is függ mennyire mondta biztosra. Ha úgy mondta, hogy inkább, vagy valószínűleg stb. akkor lehet, hogy nem lehetett igazán jól látni. De ha egyértelműen állította, és mivel már 18 hetes, akkor valószínűbb, hogy a te megérzésed a téves.
Majd később megírod "kinek lett igaza"? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!