Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek hogy vették észre a...

Kinek hogy vették észre a nyitott méhszájat?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok akiknek idő előtt nyílt ki a méhszája.
2017. jan. 12. 15:26
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem a 27. heten, rutin terhessegi vizsgalaton derult ki veletlenul. Nem sejtettem semmit, nem voltak fajasok, semmi.

Igy idoben kiderult, es szerencsere meg 2 honapot tudtunk nyerni, hala az egnek.

2017. jan. 12. 15:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Uh-n?
2017. jan. 12. 16:23
 3/8 anonim ***** válasza:
A mehszaj állapotát ultrahanggal nem, csak vizsgálattal tudják megállapítani
2017. jan. 12. 19:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Utolsó, nekem mindig uh -val nézi a doki a méhszájat. Külön nézi meg huvelyi uh -val, nem szokott vizsgálni.

Leméri a méhnyak hosszàt, megnézi a méhszáj nyitottságát.

Sokféle protokoll van.

2017. jan. 12. 20:19
 5/8 anonim ***** válasza:
#1 vagyok. Nekem sima vizsgalatnal vette eszre a dokim, de valoban latjak uh-on is. A kesobbiekben tobbszor is azzal ellenoriztek a helyzetet (mivel nem akartak fizikailag piszkalni a mehszajat, nehogy tovabb nyiljon)
2017. jan. 12. 21:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem a belső méhszáj nyílt ki 26 hetesen, semmi "tünetem" nem volt, rutin vizsgálat során uh-val vette észre az orvosom.
2017. jan. 12. 23:10
 7/8 anonim ***** válasza:

20. héttől sokat görcsöltem, keményedett a pocim, 22. hétre jutottam el orvoshoz. Ott derült ki vizsgálat során. akkor még csak 2100 volt. sok pihenéssel, magnéziummal, pipolphennel sikerült is tartani. 35. héten lett 2110, 38. héten 1333.

39. héten úgy kellett indítani ;)

2017. jan. 13. 08:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Ahova én jártam orvoshoz, ott ultrahanggal nem látták a mehszaj állapotát.

Csak vizsgálattal.

2017. jan. 14. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!