Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Nyitott méhszájat hogyan...

Nyitott méhszájat hogyan veszik észre?

Figyelt kérdés
Annyira félek, hogy idő előtt kinyílik a méhszájam, nem tudom miért, valahogy ez az én aggodalmam. Ehhez elég az UH amit csinálnak? vagy külön kell kérni ezt a vizsgálatot? 19 hetes vagyok.

2013. jún. 22. 12:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt nem UH-val állapítják meg, hanem manuális azaz kézi vizsgálattal. Nem kell félni, ha minden rendben volt eddig, nincs ok rá. A doki nézi időnként, a vége felé sűrűbben.
2013. jún. 22. 13:23
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

hello

a nyitott méhszáj rettenetes szájszagot áraszt úgyhogy vizsgálatok nélkül is észre fogod venni

2013. jún. 22. 14:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Kézzel állapítják meg. Nekem minden hónapban megnézte így tudtam hogy áll, 37 hetesen kezdett kinyílni.
2013. jún. 22. 21:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem nem nézték soha, talán a terhességem leg leg elején, de nekem mindig csak hüvelyi Uh volt azzal ugye akkor nem látszik, 12 hetesen hasi és hüvelyi uh és most 18 hetesen szintén csak egy hasi uh volt. Szóljak a dokinak, hogy nézze meg?
2013. jún. 23. 07:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megijeszteni, de nekem csak UH-val lehetett látni, tapintásos vizsgálattal nem, ugyanis belülről kezdett el kinyílni már a 25. héten. Persze nem pihentem eleget, meg dolgoztam is, így a 34. héten megszültem. Mivel előre készültünk erre az eshetőségre, és kaptam tüdőérlelő injekciókat, így a baba egészségesen, fejlett tüdővel született meg, nem volt semmi gond, lélegeztetni nem kellett. Makk egészséges.

Viszont ezt a tényt egy másik doki nem vette észre, de még a szonográfus hölgy sem, akinél időközben voltam UH-n. De nem hiszem, hogy ettől előre rettegned kellene, ha nem volt sok abortuszod, és nem tágítottak mesterségesen. Mert a mesterséges tágítás sajnos tönkreteszi a méhszáj szöveteit, és akkor előfordulhat ilyesmi. Nekem sajnos egy vetélésem volt, amit ki kellett kaparni, szerintem nálam az volt az oka a méhszáj nyílásának.

Most másodszor vagyok terhes, és most is nyílik, de most kívülről. Bízom benne, hogy sok pihenéssel nem lesz gond.

2013. jún. 29. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!