Nyitott méhszájat hogyan veszik észre?
hello
a nyitott méhszáj rettenetes szájszagot áraszt úgyhogy vizsgálatok nélkül is észre fogod venni
Nem akarlak megijeszteni, de nekem csak UH-val lehetett látni, tapintásos vizsgálattal nem, ugyanis belülről kezdett el kinyílni már a 25. héten. Persze nem pihentem eleget, meg dolgoztam is, így a 34. héten megszültem. Mivel előre készültünk erre az eshetőségre, és kaptam tüdőérlelő injekciókat, így a baba egészségesen, fejlett tüdővel született meg, nem volt semmi gond, lélegeztetni nem kellett. Makk egészséges.
Viszont ezt a tényt egy másik doki nem vette észre, de még a szonográfus hölgy sem, akinél időközben voltam UH-n. De nem hiszem, hogy ettől előre rettegned kellene, ha nem volt sok abortuszod, és nem tágítottak mesterségesen. Mert a mesterséges tágítás sajnos tönkreteszi a méhszáj szöveteit, és akkor előfordulhat ilyesmi. Nekem sajnos egy vetélésem volt, amit ki kellett kaparni, szerintem nálam az volt az oka a méhszáj nyílásának.
Most másodszor vagyok terhes, és most is nyílik, de most kívülről. Bízom benne, hogy sok pihenéssel nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!