Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37+5 kismama vagyok. Lehet...

37+5 kismama vagyok. Lehet még ilyenkor fürdeni, vagy baja lehet tőle a babámnak? A méhszájat már hetek óta nem nézte a dokim, így fogalmam sincs, hogy mennyire vagyok esetleg nyitott.

Figyelt kérdés
2013. okt. 6. 21:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Otthon a kádban (amit kitisztítottál) simán.

Fürdőhelyre/wellnessbe nem mennék semmiképp, ott nagy a veszélye, hogy elkapsz valamit.

A babát a burok védi a fertőzéstől, nem a méhszáj. Én nyitottan is fürödtem, sőt kádban vajúdtam otthon és a kórházban is egyik szülésemnél. (És hát vannak, akik vízben szülnek, még delfinekkel együtt is :)

Soha semmi gondom nem volt ebből.

2013. okt. 6. 21:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Ja, arra figyelj, hogy ne ülj égetően forró vízbe, csak kellemesen melegbe.

első

2013. okt. 6. 21:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Természetesen ottholi fürdésre gondoltam.Annyira feszültnek érzem magam,hogy nagyon jól esne egy kád vízben megmártózni,de féltem a csöppségemet.
2013. okt. 6. 21:36
 4/4 anonim ***** válasza:
En nem tennem meg. 37+1 vagyok, 36+2 allapitott meg a doki 1111-es mehszajat, amikor 3 het utan megvizsgalt. Max akkor ulnek be a helyedben, ha epp dokitol jonnek es mondta volna, h zart vagyok...
2013. okt. 7. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!