Ha elhal egy terhesség, akkor a terhességi teszteknek halványodni kellene?

Nem tudom, nem csináltam teszteket, de nálam egyáltalán nem fejlődött a terhesség, még egy millimétert sem, és nem volt szívhang sem, pedig 9 hetesen már egyértelműen lennie kellett volna.
Ezek a mérések sem olyan pontosak.
A helyedben felkeresnék egy másik orvost, hogy ő mit mondd. Nálunk legalább is két orvosnak kell kimondani, hogy elhalt a terhesség, és utána írnak ki műtétre, ha nem indul be a vetélés magától.

egy idő után már halványodnia kellene (úgy tudom)
de en biztos felkeresnék másik dokit is

A terhestesztek nem alkalmasak a hcg mennyiségi kimutatására. Arra ott a vérkép. Kétnaponta történő vérvételből látható, hogy duplázódik-e a hcg. Ha duplázódik, vagy legalább 75%-al növekszik kétnaponta fejlődik, ellenkező esetben minden rendben van.
Sajnos tudom miről beszélek, átéltem :(
Drukkolok, hogy ne legyen gond.

Sajnos, elég sokáig kitudja mutatni a teszt, mire eltűnik a szervezetből... Nekem 6 hetesen halt el a picuri, tehát aránylag korán, de majdnem két hónappal később, még igen halvány hcg tesztem volt, még látható, de már nehezen... Szóval a teszttel nem lehet ellenőrizni a dolgot sajnos :S :( Csak nagyon az elején produkálhat olyat, aki korán tesztel halványat annak másnapra halványodhat, ha csak elkezdődött valami.
Drukkolok, hogy mégis jó vége legyen!!
11hkm

Ne haragudj kérdező, de elolvastad a válaszomat, vagy csak szelektíven olvasol?
Vérvételt csinálj, abból látod. A tesztek NEM ALKALMASAK mennyiségi kimutatásra.

Sajnálom. Átéltem én is.
Nagyon drukkolok, hogy rendben legyen. Nézesd meg uh-n, de vérvételt is csináltass, kétnaponta, hogy lásd, mi a helyzet.
Nekem vetéléskor szinte erősebb tesztjeim voltak, mint mostani várandóságomkor, mikor nem volt gond. Ezért írtam, csupa jóindulatból, amit.
Drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!