Arra lennek kivancsi hogy elso alkalommal mar van huvelyi vizsgalat? Amikor meg csak azzal mesz h pozitiv a teszt.
2017. jan. 12. 08:38
1/9 anonim válasza:
voltal mar nődokinál ugyeee?
2017. jan. 12. 08:41
2/9 anonim válasza:
Igen, van tapintásos vizsgálat, mert így érzi, hogy terhes vagy-e és ez fontosabb info neki, mint a pozi teszt.
2017. jan. 12. 08:42
3/9 anonim válasza:
Ha jól gondolom, nem vagy nagy nőgyógyászhoz járó, és az évenkénti szűrés sincs meg... Akkor biztos lesz egy méhnyakrákszűrés és egy teljes áttapintás (bimanuális vizsgálat), hüvelyi UH. Meg persze beszélgetés.
2017. jan. 12. 08:43
4/9 anonim válasza:
Kikérdez, utolsó menstruáció. "Turkál" is, hogy megnézze a méhed méretét és a méhszáj zártságát, meg csinál hüvelyi ultrahangot. Ha rég volt rákszűrésed azt is megcsinálja. Aztán megbeszélitek a gondozás menetét (mikor hova kell menni, meg ilyesmi).
2017. jan. 12. 08:57
5/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok gyoker es nem mucsafalvan lakom... jarok nogyogyaszhoz es megvan az evenkenti szuresem is. Ket gyermekem van mar jelenleg a harmadikat varom. Lakohelyet valtottunk igy mashova tartozom mint eddig es allitotta a nogyogyasz h nincs meg ilyenkor szukseg vizsgalatra majd kaptam idopontot nehany dolog megbeszelese utan...(amikor majd vizsgal is) nyilvan magamtol is tudom h ez igy nincs rendben es keresnem kell valoszinuleg mas dokit csak megis feltettem a kerdest. Sose ertem meg h itt ha valaki feltesz egy kerdest csak nagyon ritkan erkezik ra valasz anelkul h a korulmenyek ismerete nelkul megkritizalnak az illetot... Mindenesetre a normalis valaszokat koszonom. Aki babat var annak jo egeszseget!
2017. jan. 12. 09:31
6/9 anonim válasza:
Akkor tudod magadtól is, nem? Van vizsgálat. Kivéve, ha kb. 4-5 hetesen mész oda, mert akkor lesz olyan nőgyógyász aki azt mondja, hogy még úgysem lát semmit, jöjjön vissza két hét múlva. Ha meg nem bízol benne, akkor úgyis váltasz.
Hát sok mindenre gondoltam ennek a kérdésnek az olvasása közben, de hogy már két gyereked van, az fel sem merült...
2017. jan. 12. 09:37
7/9 anonim válasza:
Nem minden doki vizsgál kézzel az első alkalommal, az enyém sem tette.
Volt hüvelyi uh, de áttapintás nem, az csak a második alkalommal.
Nekem volt egy éven belüli rákszűrésem, így az sem volt.
Most 32 hetes vagyok. A 12 heti genetikai uh óta nem nyúlt fel kézzel, a méhszájat is uh -val szokta nézni, mérni.
Szóval, sokféle protokoll van. Attól még lehet jó a doki, hogy ő ezt követi.
2017. jan. 12. 09:38
8/9 anonim válasza:
Én 6 majdnem 7 hetesen voltam elöször. Csak kézzel vizsgált. Azt mondta hogy 2hét múlva vissza. Ez hétfő volt. Szerdán mentem vissza görcs és vérzés miatt. Jól elmondta a másik dokit mindennek, hogy nem küldöt uhra, csak jó erősen megnyomkodta a hasam(3nap után is éreztem ahol megnyomkodta). Ő elküldött, írt gyógyszert, még a vizsgálóról is felsegítet.
Úgyhogy izlések és pofonok, de ez nagyon doki függő.
2017. jan. 12. 10:15
9/9 anonim válasza:
Akihez régen jártam doki, nem is csinált uh-t, mindig csak kézzel vizsgált. Egyszer tiniként is voltam nála, felnyúlt, közölte hogy terhes vagyok. Persze nem voltam, de ő "kézrátétellel", uh nélkül ezt állapította meg. Sajnos később (tényleg) terhesként is hozzá kellett járnom, mert ott a világ végén ahol laktam, nem lehetett válogatni. (Nagyon rossz orvos volt egyébként). Szerencsére már elköltöztünk, most voltam vizsgálaton, moindtam hogy pozitív a teszt és x napja késik. Sztk-s orvosnál voltam, nem is nyúlkált, mondta minek, hanem egyből uh-t csinált, bár még nem láttot semmit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!