Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez iszonyat kínos! Normális...

Ez iszonyat kínos! Normális terhesség alatt? Vagy mondjam el az orvosnak?

Figyelt kérdés
Elkaptam valami köhögős nyavalyát. Ha nagyon rámjött a köhögés eddig is bement egy-egy csepp vizelet. Az előbb már nagyon kellett pisilnem és rámjött egy durva köhögőroham, és szó szerint bepisiltem. Nem viccelek. Nem tudtam visszatartani. A két és fél éves épphogy szobatiszta kisfiam végignézte. Mondjuk ő teljes természetességgel nyugtázta,hogy "anya bepisiltél?" Még vicces is lett volna ha nem lenne iszonyú kínos. 29 hetes vagyok. Az első terhességemnél nem volt ilyen.
2017. jan. 9. 17:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én már nevetéstől is pisiltem be 😁
2017. jan. 9. 21:42
 12/12 anonim ***** válasza:
NEM kínos, gyerek előtt meg pláne nem, sőt! 10 éves a lányom, réges-régen szobatiszta, de előfordult már, hogy éjszaka álmában bepisilt (azt álmodta, hogy vécén ül :) ), vagy hogy annyira kellett szaladnia a vécére, hogy az eleje beszaladt. Amikor elmeséltem neki, hogy velem is fordult már elő ilyesmi, felnőttként is (mert fordult elő), akkor nagyon megkönnyebbült! A nőgyógyászod előtt meg pláne ne szégyelld!
2017. jan. 10. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!