Kismamak akiknek nehez volt az elso terhessege a masodik is ugyanolyan nehez volt? Vagy tenyleg nincs ket egyforma terhesseg
Első terhesség: az az igazi johnson&johnsonos àlom volt.
Màsodik terhessèg: ami előjöhet terhesség alatt, az nekem volt(a diabeteszt kivéve), hànyàs, fàjdalom,nyìló méhszàj,görcsök,gomba, bakteriàlis fertőzés, betegség, extrém vérszegénység,màj vese műkődészavar, viszketés, hajhullàs... Szóval minden. Mindehhez feküdnöm kellett emiatt meg jött a depresszió... Szörnyű volt.
Most a harmadikkal nem annyira àlomszerű,mert itt ott néha fàj, meg volt émelygés is, de semmi nagyobb baj nincs szerencsére. Ez amolyan àtlag terhességnek mondható.
Tehàt a 3-ból egyik sem ugyanolyan. Egy hasonló volt a szülés ideje és lefolyàsa.
Elsőnél semmi gond nem volt, utolsó percig dolgoztam, no hányinger, végig szeretkeztünk a férjemmel, stb.
Most másodiknál hányás, szurkálások, méhlepény eléri a méhszájat, kétszer haematóma miatt vérzéssel kórház, 19.héttől veszélyeztetett terhes vagyok, feküdnöm kell.
Nagyon nehezen viselem, ideges vagyok, aggódom, félek.
Nekem a 2. sokkal könnyebb volt, annál csak a 3. trimeszterben volt gyomorsavam de ennyi (na meg a végén inzulinoznom kellett a diéta mellett, de ezek is csak az utolsó hóbapban voltak).
Az elsőnél is volt terhességi diabéteszem, az elején nem tudtam sokáig állni mert szédültem, autós/buszos úton mindig rosszul voltam, többször hánytam is miattuk, vizesedtem, irtózatos gyomorsavam volt, tele lettem rettentően viszkető kiütéssekkel amik csak a szülés után múltak el (kb egyből)
Szóval nincs 2 egyforma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!