Irtó nagy hülyeséget csináltam, és most rettegek!
Megnyomhattam a kisbabám fejét?
Figyelt kérdés
A sógornőm mutatott egy jógapózt, amit linkelek képen. Én hü,ye b.rom meg kiprobáltam, de nem teljesen,ahogy a képen, csak félig(tudom,hülye fogalmazás).
Nem vagyok normális, tudom. A babám feje a köldököm fölött van. Szerintetek kárt okozhattam neki? Istenem én nem akartam ártani neki!
Mozog rendesen, a bordám fájdogál, de az evés után szokott! Annyira félek! :( 33 hkm
Dehogy arthattal. Burokban van, magzatvizben. Biztos nem csinaltad olyan nagyon durvan, mert akkor erezted volna, fajt volna rendesen, sot meg most is fajna.
2017. jan. 7. 22:08
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, remélem tényleg nem bánthattam ezzel. Csak a feje pont ott van szinte ahol hajoltam, jaj annyira féltem,tiszta hülye vagyok. Ne menjek inkább orvoshoz? :`(
2017. jan. 7. 22:16
4/11 anonim válasza:
Nyugalom. Semmi baja nem lesz. Burokban és magzatvízben van. Megértelek, mert én még egy erősebb húzódás miatt is tiszta ideg tudtam lenni. Az orvoosom mesélte, hogy mindenféle történik kismamákkal és a babának semmi baja nem lesz. Pl. bevásárlókocsit hozzáütnek a hasához a kismamának, lépcsőről leesnek stb....
2017. jan. 7. 22:26
5/11 anonim válasza:
Nyugodj meg! Nem véletlenül van magzatvízben! A magzatvíz "kipárnázza" őt, egy ilyen jóga mozdulattól semmi baja nem lett. Profi jógázók a terhesség végéig is jógáznak ennél keményebb pózokban is és a babájuknak nem esik baja. Semmit észre sem vett ebből a baba!
2017. jan. 7. 22:49
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi, kedvesek vagytok! Azért ijesztő annyira nekem, mert olyan közel van a feje, hogy kézzel fogható kb. Mintha egy mm-re lenne a bőröm alatt!
2017. jan. 7. 23:02
7/11 anonim válasza:
38 hetesen volt kisebb autobalesetem. En vezettem, az autó többször is pordült. A biztonsági öv bevagta a vallam.
A babának semmi baja nem lett, időre született egészségesen. Már 14 éves.
A magzatviz nahyon jól védi őket. Ha a burok nem sérül, nem lehet baj.
Ne aggódj!
2017. jan. 7. 23:10
8/11 anonim válasza:
Szerintem ne csinalj ilyen pozokat terhesen! Van kismamajoga, elerheto a neten is, azokat csinald. Nem veletlenul talaltak ki.
Ez a poz nem amiatt veszelyes feltetlenul, hogy megnyomoda kezeddel, labaddal, torzseddel a babat, hanem amiatt, mert egyensulyi poz, ahol a karok alul-hatol vannak osszekulcsolva. Ha veletlenul elveszited az egyensulyod siman a pocakodra eshetsz. Amugy szerintem nem lett baja ennyitol...
2017. jan. 8. 05:56
9/11 anonim válasza:
31hetesen ugy estem kád takaritása közben, hogy teljes testsulyommal a kád szélébe ütöttem a hasam, nagy ilyedség,semmi baja nem lett. Aztán 34 hetrsen 40 kg lányom ölembe ugrott rá a hasamra....derek becsipödésen kibül, ebben az estben sem lett baja a babának. Nagyon védve vannak ott bent... szinte megsem érzik azilyen mozdulatokat, arrol nem beszélve hogy mennyire hajlékonyak.
2017. jan. 8. 07:56
10/11 anonim válasza:
Persze, vannak veletlen balesetek a mindennapi tennivalok kozben barmi elofordulhat. Attol, hogy terhes valaki attol meg nem kell burokban elni, de azert illik esszel nekimenni a dolgoknak. Az elovigyazatossag, megfontoltsag nem art, foleg ha szabadon valasztott tevekenysegrol vagy kedvtelesrol van szo...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!