Szedjek valamilyen terhesvitamint?
Én gravidát kezdtem el szedni még terhesség előtt és rosszul voltam tőle. Most elevitet szedek, semmi bajom tőle, nem is hánytam és még 1 g-ot se híztam! Viszont nagyon örültem annak, hogy szedem amikor 5 heesen nagyon meg voltam fázva! Ezek a vitaminok 30 db-o kiszerelésben 2-3000 Ft.ba kerülnek, de meg tudod nézni: www.hazipatika.com -on.
Jó babavárást Neked!
13 hetes kismama
Igen, 3 kg-ot híztam. Ez van. Én sem értem, mindenki, én is, a környezetem is arra számított, hogy ekkorra már bálna leszek, de nem.
A védőnő is meglepődött a legutóbbi mérésnél, hogy fél kiló mínuszt produkáltam 4 hét alatt...
Egyébként ezen az oldalon is írták már többen, hogy 0-t híztak, vagy csak egy-klettőt, és a szülés után könnyebbek voltak, mint a terhesség előtt.
Tessék csak elhinni. :)
Bevallom, örülök neki, bár hallottam olyat, hogy a szoptatás alatt hízott az illető, úgyhogy arra még majd oda kell figyelnem...
Sziasztok!
36 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!