Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szedjek valamilyen terhesvitam...

Szedjek valamilyen terhesvitamint?

Figyelt kérdés
Az elmúlt napokban tudta meg a család a nagy hírt:jön a bébi.Azóta mindenki azzal rágja a fülem, hogy azonnal kezdjek elevitet szedni, akkor nem lesz hányingerem se, de igazság szerint az elevitről én csak rosszat hallottam(olyan értelemben, hogy hányinger ugyan nem volt, csak 18 kiló plusz az első trimeszter végére).És ezt nem egy embernél láttam!Olvastam olyanról, akinek pont az elevittől lett hányingere!Ezt a mértékű hízást egészségesnek sem tartom, de az alakomra is vigyáznék, ameddig nem muszály sokat híznom, nem is szeretnék, már csak a csíkok miatt sem és a párom miatt sem.Létezik több ilyen vitamin is?Milyen árban vannak?Felelőtlenség, ha nem szedek semmit a folsavon kívül?Végülis anyáink se szedték, mégis itt vagyunk...
2010. máj. 4. 16:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én gravidát kezdtem el szedni még terhesség előtt és rosszul voltam tőle. Most elevitet szedek, semmi bajom tőle, nem is hánytam és még 1 g-ot se híztam! Viszont nagyon örültem annak, hogy szedem amikor 5 heesen nagyon meg voltam fázva! Ezek a vitaminok 30 db-o kiszerelésben 2-3000 Ft.ba kerülnek, de meg tudod nézni: www.hazipatika.com -on.

Jó babavárást Neked!

13 hetes kismama

2010. máj. 4. 19:15
 12/12 anonim ***** válasza:
64%

Igen, 3 kg-ot híztam. Ez van. Én sem értem, mindenki, én is, a környezetem is arra számított, hogy ekkorra már bálna leszek, de nem.

A védőnő is meglepődött a legutóbbi mérésnél, hogy fél kiló mínuszt produkáltam 4 hét alatt...

Egyébként ezen az oldalon is írták már többen, hogy 0-t híztak, vagy csak egy-klettőt, és a szülés után könnyebbek voltak, mint a terhesség előtt.

Tessék csak elhinni. :)

Bevallom, örülök neki, bár hallottam olyat, hogy a szoptatás alatt hízott az illető, úgyhogy arra még majd oda kell figyelnem...

Sziasztok!

36 hetes km

2010. máj. 4. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!