Mit tehetnenk? Soha nem is lehet mar egy szep egeszseges gyerekunk? Nagyon el vagyok keseredve.
Fél éve próbálkoztok és kétségbe vagy esve? A legtöbb párnak 1 évbe is bele szokott telni. Kevesen vannak, akiknek egyetlen szex meghozza az eredményt!
Endometriózissal lehetsz terhes, sőt sok esetben a terhesség a gyógymód erre a betegségre.
Mi az, hogy "volt vslami gond a férjem spermájával"? Tudod, hogy mi volt a probléma? Kezeltettétek? Ez nagyon nem mindegy! Az én férjemnek is volt vele gond, volt egy fertőzése, ami mimden férfiben megtalálható, de nem mindenkinél okoz problémát. Ettől a fertőzéstől oxygénhiányosak voltak a spermái, így alkalmatlanok voltak a megtermékenyítésre. Kapott rá gyógyszert, beszedte és 2 hónap múlva terhes lettem. Ha a következő fél évben se sikerül, akkor jó lenne megnézetni a férjed spermáját, hátha nála is csak valami ilyen egyszerű probléma van, ami egy doboz gyógyszerrel orvosolható és megnézetni téged is, hogy az endot kell-e újra műteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!