A terhesség egy hét alatt mennyit "képes" fejlődni? Mire számoljak? Ha a múlt héten nem látott még semmit, egy hét múlva már láthat?
Hát hallod talán egy megérzés.Igazából voltak tüneteim,de ahogy rájöttem hogy (szerintem) képtelenség hogy az miatt volt hányinger,szédülés,kívánósság stb.stb. mert ugyebár a doki nem látott semmit mivel túl fiatal(ezek szerint)így lehetetlen a tünet még.De ezek ellenére valami belső hang volt.Még a férjemnek is mondtam hogy szerintem terhes vagyok.Aztán vettünk egy tesztet ami elég halvány volt,4 nap múlva már erős pozi lett.Következő nap mentem a vérvételre és csütörtökön már az is tutira mutatta a babát.És most pedig megyek.De oltárira be vagyok tojva hogy mi lesz.Legalább már látna valamit az már biztató lenne számomra!Úgy izgulok mintha az első lenne!Most jól jön a drukk nekünk:-))
És csajok nagyon köszönöm hogy írtatok!!!
Szia! Én voltam 4 hetesen akkor 3mm-es pöttyöt látott, majd 5 hetesen (pont 1 héttel később) belgyógyászati vizsgálatra mentem és azt hasi uh-val csinálják, akkor ott már látszott egy 7.7mm-es petezsák. Szintén 1 héttel később mentem a nőgyógyászomhoz vissza (4 hetesen voltam ott először) akkor már a babám volt 6,6 mm és dobogott a szíve. Szóval rettentő gyorsan fejlődnek!
Nagyon drukkolok, majd írd meg mi volt!
7 hónapos kislány anyukája (L)
Nagyon köszönöm a válaszokat és a biztatásokat!!!!!!!!
Nemrég értem haza és már petezsák látszódott.Kb. 4 hetesre tippelte.2 hét múlva vissza kell mennem.Egy szikla esett le a szívemről hogy méhen belüli.Tökre boldog vagyok!!!!!!
Köszi mégegyszer!!!
Utolsó vagyok, GRATULÁLOK! :) Így nem lesz nagy korkülönbség a két gyerkőc között! :)
Könnyű terhességet!
Nagyon köszönöm!!!
Most valami hihetetlen érzés van bennem annyira örülök!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!