Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség egy hét alatt...

A terhesség egy hét alatt mennyit "képes" fejlődni? Mire számoljak? Ha a múlt héten nem látott még semmit, egy hét múlva már láthat?

Figyelt kérdés
Van két pozi tesztem és még a véreredmény is pozi lett.Ma megyek vissza a dokihoz.Egy héttel ezelőtt semmit sem látott.Mire számoljak?Szerintetek most fog látni már valamit?
2010. máj. 4. 14:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
És miből gondoltad hogy terhes vagy? Miért csináltál tesztet?
2010. máj. 4. 15:02
 12/17 A kérdező kommentje:

Hát hallod talán egy megérzés.Igazából voltak tüneteim,de ahogy rájöttem hogy (szerintem) képtelenség hogy az miatt volt hányinger,szédülés,kívánósság stb.stb. mert ugyebár a doki nem látott semmit mivel túl fiatal(ezek szerint)így lehetetlen a tünet még.De ezek ellenére valami belső hang volt.Még a férjemnek is mondtam hogy szerintem terhes vagyok.Aztán vettünk egy tesztet ami elég halvány volt,4 nap múlva már erős pozi lett.Következő nap mentem a vérvételre és csütörtökön már az is tutira mutatta a babát.És most pedig megyek.De oltárira be vagyok tojva hogy mi lesz.Legalább már látna valamit az már biztató lenne számomra!Úgy izgulok mintha az első lenne!Most jól jön a drukk nekünk:-))

És csajok nagyon köszönöm hogy írtatok!!!

2010. máj. 4. 15:38
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia! Én voltam 4 hetesen akkor 3mm-es pöttyöt látott, majd 5 hetesen (pont 1 héttel később) belgyógyászati vizsgálatra mentem és azt hasi uh-val csinálják, akkor ott már látszott egy 7.7mm-es petezsák. Szintén 1 héttel később mentem a nőgyógyászomhoz vissza (4 hetesen voltam ott először) akkor már a babám volt 6,6 mm és dobogott a szíve. Szóval rettentő gyorsan fejlődnek!

Nagyon drukkolok, majd írd meg mi volt!

7 hónapos kislány anyukája (L)

2010. máj. 4. 18:09
 14/17 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat és a biztatásokat!!!!!!!!

Nemrég értem haza és már petezsák látszódott.Kb. 4 hetesre tippelte.2 hét múlva vissza kell mennem.Egy szikla esett le a szívemről hogy méhen belüli.Tökre boldog vagyok!!!!!!

Köszi mégegyszer!!!

2010. máj. 4. 18:19
 15/17 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, GRATULÁLOK! :) Így nem lesz nagy korkülönbség a két gyerkőc között! :)

Könnyű terhességet!

2010. máj. 4. 18:26
 16/17 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!!!

Most valami hihetetlen érzés van bennem annyira örülök!!!!!

2010. máj. 4. 18:34
 17/17 anonim ***** válasza:
gratulálok!!!
2010. máj. 4. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!