A terhesség egy hét alatt mennyit "képes" fejlődni? Mire számoljak? Ha a múlt héten nem látott még semmit, egy hét múlva már láthat?
Figyelt kérdés
Van két pozi tesztem és még a véreredmény is pozi lett.Ma megyek vissza a dokihoz.Egy héttel ezelőtt semmit sem látott.Mire számoljak?Szerintetek most fog látni már valamit?2010. máj. 4. 14:38
2/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom mivel nem látott semmit.Ezért kérdeztem hogy ma már láthat valamit?Egy hét alatt tud annyit fejlődni előre a dolog hogy ha mást nem is de azt már látni fogja hogy vastagabb a nyálkahártya?
2010. máj. 4. 14:43
4/17 anonim válasza:
dehogynem tudod, hogy hány hetes vagy: mikor volt az utolsó menszeszed első napja? na annyi hetes vagy ahány betöltött hét eltelt azóta.
5/17 anonim válasza:
Ötleted sincs hány hetes lehetsz?
Mikor volt meg a menstruációd?
6/17 A kérdező kommentje:
Van egy 5 hós fiam és még nem menstruáltam.Azt tudom csak mondani hogy kb. 4 hete lehettünk együtt úgy a férjemmel amiből most jöhet ez a manócska.Így elég nehéz megállapítani.
2010. máj. 4. 14:49
7/17 anonim válasza:
Ha tesztek pozik, akkor ott kell lennie ma már az UH-n a picurnak.:) Én szorítok! Mikor mész? Írj majd, mi volt! :)
8/17 anonim válasza:
Kb most 6hetes lehetsz..mult héten azért nem látott semmit,most már tuti fog:-)
9/17 A kérdező kommentje:
Most megyek fürdeni aztán indulok.Majd írok ha hazaértem.Csak előtte informálódni akartam hogy mire számítsak.Köszi a szurkolást.
Majd jelenkezem :-)))
2010. máj. 4. 14:55
10/17 anonim válasza:
Sok sikert, várjuk ám a híreket! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!