PCOS-nak mondott az osszes orvos most megis pozitiv lett a teszt, HOgy lehet?
2016 februárban abbahagytam a fogamzasgatlot, azota nem menstrualok. Felirtak mar szamtalanszor norcolutot es tarsait de semmi valtozas, december elejen szinten norcolutot kaptam estrofem tablettaval amit vegig szedtem. azt mondta a doki ettol most biztos megjon mert 7mm a mehnyalkahartya. Semmi nem tortent azon kivul hogy erzekeny a mellem es allandoan meleg hullam jon ram.
Tegnap nap kozben csinaltam egy sima tesztet amin eros 2 csik volt utanna csinaltam egy digitalis tesztet ami azt irta 4-5 hetes terhes vagyok.
Lehetseges ez? ezek szerint meg a gyogyszer elott lettem terhes es ra van irva az estrofem gyogyszerre hogy nem lehet szedni terhesseg alatt.
Gratulálok, persze hogy lehetséges.
PCOS-ok is teherbe eshetnek, csak nyilván nehezebb nekik-
Én is az vagyok.
De én még várok a pozi tesztre sajnos !
Neked gratulálok !
a gyógyszerrel állj le akkor . semmi képp ne szedd tovább.
első voltam
Koszonom!!
Beszéltem a dokival kedden kell mennem hozzá,remélem minden rendben lesz.
Kitartast Neked ne add fel sikerulni fog.
Ez egyáltalán nem orvosi csoda, a PCOS-os nők NEM meddők! 2 PCOS-os barátnőmnek közel 1 évbe telt a próbálkozás, minden egyéb beavatkozás és hormon gyógyszer nélkül sikerült nekik. Egy kolléganőmnek fél év elég volt, hogy babás legyen. Én rövidebbet húztam, nekem ~5 évbe telt, de hozzá teszem, a 3 ismerősömnek mimdegyiknek volt rendszeres menstruációja, míg nekem csak hébe-hóba, a pozi teszt előtt is csak fél évvel korábban volt mensim.
Az, hogy a gyógyszer káros volt-e a babádra, mindenképp beszéld meg az orvosoddal! Tenni már ellene nem igen tudsz semmit, de hátha megnyugtató választ kapsz.
Attol meg nem vagy meddo hogy PCOS vagy..úgy
Gratulàlok:)
Voltam Dokinal, azt mondta 5 hetes 10mm de meg semmit sem lat a petezsakon kivul.
kaptam ultrogestan huveykupot napi 3x1et kell hasznalnom.
Valami baj lehet azert adta?
Nem. Nekem is adtak, veteles megelozesere is jo pl.
Pcos es ir es kismamaknak adjak elso trimeszterben kb
Boldon babavarast, relax ès szedj sok-sok vitamint. Foleg folsav!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!