Pozi teszt eseten mikor menjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
Hetfon hivom (magàn) fogad majd meg unnepek elott? Nemtudnek januar varni. . Es dec 21ig rendel. Ha fogad, latni fog mar gondolom valamit gondolom, szivhang is elofordulhat?Ma teszteltem pozit.2016. dec. 2. 20:06
1/9 anonim válasza:
Mikor volt az utolso menstruaciod? Ha már 5-6 hete lesz mikor mész az orvoshoz, akkor már láthatja hüvelyi ultrahanggal.
2/9 A kérdező kommentje:
Latom a normalis kerdesek nem tùl izgalmasak!
2016. dec. 2. 20:57
3/9 A kérdező kommentje:
Szia. :)
Kb 7hetes valamennyivel kevesebb lennèk!:)
2016. dec. 2. 20:58
4/9 anonim válasza:
AKkor már kellene látnia szivhangot :)
5/9 A kérdező kommentje:
Most olvastam neten h altalaban 7hetesen es par nappa van szivhang. Ez az atlag, van akinel elobb van. Koszonom. :) remelem lesz, akkor nem kell aggodnom majd
2016. dec. 2. 21:39
6/9 anonim válasza:
Ha normal hosszusagu a ciklusod (28 nap koruli) es kb kozepidoben volt peteeres, akkor betoltott 6 het par naposan mar valoszinuleg lesz szivmukodes, szokott lenni.
Egyebkent ha nem lennel orvoshoz kotve, akkor jobb lenne betoltott 7 hetesen menni.
7/9 A kérdező kommentje:
Mindig ugy terveztem h 7 hetesnel elobb nem megyek. De most persze muszaj. Mert januarig nem szeretnek várnI. Nem normal a ciklusom mert a 12dpon szokott megjonni.
2016. dec. 3. 09:18
8/9 anonim válasza:
Én a kimaradó menzesz után 3 nappal mentem, tehát 4+3 naposan, mert korábban voltak gondok, és biztosra akartam menni. Látszott a petezsák jó helyen, és hogy melyik petefészekből jött. De szívhang még nem volt. Az csak a 6-7. héten van.
9/9 anonim válasza:
Szia, én 5hetesen voltam először de csak azért mentem ilyen hamar mert előtte volt Missed ab műtétem és így azonnal utrogestant kellett szednem, akkor még csak petezsakot látott, 7hetesen már szivhangot is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!