Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pozitív let a teszt ☺...

Pozitív let a teszt ☺️ mikor menyek el az orvoshoz?

Figyelt kérdés
2016. szept. 24. 13:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%

Miután végeztél a Magyar Helyesírás Szabályai c., nagyon hasznos olvasmánnyal! ;)

Amúgy ha nincs panasz, 8-9 hetesen.

2016. szept. 24. 13:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Utolso mensitol szamitva kb 6-7 hetre, de inkabb 7, ha nincs panaszod. 6 hettol korabban egyaltalan nem erdemes, az embrio sem nagyon latszik, esetleg petezsak. De azt koveto napokban mar latszani szokott az embrio es betoltott 6 het utan indul be a szivmukodes is. En ezert tartom jonak a kb 7 hetes kort.
2016. szept. 24. 13:31
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

8-9 hetesen.

Lett, menjek. Altalanos iskola 3. osztaly helyesiras.

2016. szept. 24. 13:38
 4/11 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló köszönöm!! 1-es és 3-am nem azt kérdeztem hogy milyen a helyes írásom ha csak azal foglalkoztok minek válaszoltok???
2016. szept. 24. 13:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Attol fugg meddig birod ki:-) En is a 6.-7.hetet javaslom,mert ugyis vissza kell menni ha elobb mesz.
2016. szept. 24. 15:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A 6. hét betöltése után valamikor.

7. hétnél tovább nem várnék, a méhen kívüli terhesség kizárása érdekében.

2016. szept. 24. 15:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Első sorban Gratulálok. Másodszor 6-8 hetesen érdemes elmenni mert akkor már van szívhangja
2016. szept. 24. 16:50
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Első ugyanez jutott eszembe :D

Kedves kérdező azért piszkálnak vele mert borzasztöan zavaró még látni is, és lehet téged nem zavar de borzalmas a tudat hogy ilyen helyesírással valaki gyereket nevel majd, akitől gondolom te se fogsz többet elvárni mivel téged ez nem zavar.

2016. szept. 24. 18:16
 9/11 m.Virag95 válasza:
Szia én 5hetes terhes vagyok, és most pénteken voltam, ellenőrzésen, hogy minden rendben van-e. Megállapították , hogy terhes vagyok 3mm az embrio és jövöhéten pénteken mehetek szívhangra mondta a doki akkor leszek 6hetes :)
2016. szept. 24. 19:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Én 5 hetesen már voltam, hogy nehogy méhen kivüli legyen. Barátnőmnek volt nem volt semmi tünete egyszer csak mielőtt ment volna elkezdett görcsölni (égyik petevezetékét kikellett műteni) én ezért mentem el viszonylag hamar. Hüvelyivel már szépen látták.
2016. szept. 24. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!