Párom barna hajú, én viszont vörös vagyok és picit félek tőle, hogy az én színem dominánsabb. Vajon barna vagy vörös hajú kisfiúnk lesz?
Figyelt kérdés
Tudom most sokan lükének néztek,hogy ilyen dologgal foglalkozok,ahelyett,hogy örülnék a babának.Imádom Őt,de jobban szeretném,ha kisfiú léttére inkább apukára hasonlítana.Van aki ugyan ebben a cipőben jár?Ja és hugom már most Pumuklinak hívja :)2008. okt. 8. 11:39
11/15 anonim válasza:
Jaj de aranyos lenne a kis pumukli vörös hajjal!!Szerintem az,hogy valakinek ilyen különleges színű haja van, az ajándék és ráadásul gyönyörű! Szerintem örülj neki! (dec.6-án szülsz? a tesóm és a férjem is akkor született, rossz ember nem lehet belőle:-)))))
Minden jót Nektek!
12/15 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak üzenem,hogy nagyon aranyos,amit írt.
Igen dec 6.,de őt a krampusz hozza tuti,olyan kis rosszcsotn:)
Puszi mindenkinek és minden kis Pocaklakónak
2008. okt. 8. 15:10
13/15 anonim válasza:
Nekem is vörös a hajam, két gyermekem van. A fiú szőkésbarna kék szemű, a lány sötétbarna és szinte fekete a szeme. Most várom a harmadikat reménykedem benne, hogy Ő sem lesz vörös hajú.
14/15 anonim válasza:
Szia, én szőkésbarna vagyok, a párom sötétbarna hajú, 2 hónapos kisfiunknak vörös a haja. ez még változhat, egyenlőre Rozsdásnak hívjuk. Egyébként Apámnak van vörös haja, úgyhogy a vörösség tényleg kihagy egy generációt. Éljenek a gyufafejűek!!!!
15/15 anonim válasza:
Ismerősöm vörös hajú (a férje barna), 2 kisfia van és mindkettő barna hajú, habár én is úgy tudtam, hogy a vörös a domináns. Szerintem nem lehet ezt ilyen egyszerűen kisakkozni, édesapám és édesanyám sötét (majdnem fekete) hajúak, én tejfelszőke lettem. Férjem szintén szőke volt, kislányunk pedig sötétbarna hajjal született, most a 32. hétben járok a második lányunkkal, kíváncsi vagyok, ő milen lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!