Ha ma van a 6. hét első napja, akkor most 5 hetes terhesnek számítok (mivel az 5 hét teljesen eltelt már, de a 6. még csak ma kezdődött), vagy 6 hetesnek?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye vagyok hozzá, de nekem még egyelőre nem teljesen tiszta, hogy hogyan számoljuk a terhesség korát :) Egy ismerősöm azt mondta, hogy még csak 5 hetesnek számítok, amit azért nem értek, mert ha nekem ma van a 28. szülinapom, tehát teljesen letelt a 27. évem, akkor nem 27 éves vagyok, hanem 28. Ez a terhességi korban máshogy számolandó?2017. jan. 4. 12:57
21/22 anonim válasza:
Akkor viszont ne írd azt, hogy 6.hét első napján jársz, mert akkor ezek szerint már 6 hetes vagy, tehát a 7.hétben jársz. ;) Szuper! Boldog babavárást!
22/22 anonim válasza:
Es csoda ha belegamabajodtam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!