Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A férjem úgy fog örülni a...

A férjem úgy fog örülni a közös babánknak, mint az első gyerekének?

Figyelt kérdés
A férjemnek van egy kislánya egy másik kapcsolatból..Most viszont a közös babánkat várjuk, és néha úgy érzem nem olyan lelkes..Ami nekem új, neki nem.. És ez néha nagyon látszik rajta..nagyon félek hogy nem fog tudni úgy örülni a gyerekünknek mint az első szülöttjének...nem tudom hogyan beszéljek vele erről.. Mert ő ezeket a dolgokat egyből támadásnak veszi. Esetleg valami tanácsot tudtok adni nekem, hogy hogyan tudnék erről vele beszélni? Vagy van e valaki aki hasonló cipőben jár? Ti hogy élitek meg ezeket a dolgokat?
2017. jan. 3. 20:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Egy nő amikor megtudja hogy babát vár, akkor vár egy bizonyos reakciót a párjától is..hozzáteszem mindketten szerettük volna a kicsit, úgyhogy kicsit nagyobb örömre számítottam tőle.. Amikor elmondtam neki, akkor kaptam egy ölelést.. Egy puszit.. És a következő pillanatban már minden ment tovább mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, amit mindennap megél az ember.. Az első 3 hónapban tudomást sem vett róla.. Volt hogy 3 tele szatyorral baktattam haza a bevásásrlásból miközben ő itthon tv-t nézett...abszolut nem próbált kímélni.. Akkor ezt szóvá tettem.. Talán akkor valami változott..elkezdte simogatni néha a hasamat stb.. De ez is olyan kenyszeresnek tűnt a számomra... Mintha csak azért csinálná mert én szóltam hogy érdektelen.. Volt hogy meg sem kérdezte mi volt az orvosnál.. Most vagyok a 19. Hétben.. Mostmár elkezdte annyira érdekelni a dolog, hogy nézegeti hogy mozog e.. A hasamon látszik már, vsn hogy megpuszilja.. De amikor valami új történik, és megszeretném neki mutatni, akkor az arcáról kb ez olvasható le.. Jó... Tudom... A szülelésről ha beszélgetünk, folyton a volt párja dolgait meséli.. Hogy ez ÍGY LESZ MEG ÚGY LESZ.. Azt hangsúlyozza folyamatosan hogy alaptalanok azok a dolgok amiken aggódom, mert ő már túl van rajta.. Blah blah blah... Fogadott orvost sem akar mert annó nekik sem volt... Szerintem ez nem normális...
2017. jan. 4. 14:43
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kicsit érdektelen. De azt nem tudhatod, hogy az előzőnél is ilyen volt-e, mert szerintem az elég valószínű. Úgy gondolom, hogy ezzel kapcsolatban te vagy túl érzékeny. Ez a pasi alapvetően ilyen típus, nem neked szól. Mondd el neki, amit érzel. Az okoskodást meg engedd el a füled mellett, vagy mondd el nyugodtan, hogy az a nő már a múlté, most te vagy, ez a te terhességed. Vannak emberek, akik azt hiszik, mindenhez értenek, mert már láttak olyat.
2017. jan. 4. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!