Cukorterhelésen mit lehet tenni a cukros lötyibe?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy citromot lehet bele facsarni vagy lehet vinni kész citromlevet is?
24 hetes kismama
2008. okt. 8. 10:47
1/7 anonim válasza:
Lehet mind a kettöt vinni.Én egy egész citromot félbevágva vittem és az egészet belecsavartam.Úgy egész finom volt! Minden jót! 35 hetes pocakos
2/7 anonim válasza:
Bármelyiket lehet bele tenni. Én eléggé tartottam tőle, az előre erre a célra félretett citromot viszont otthon hagytam,gy még jobban paráztam. De ennek ellenére nem volt olyan rémes, mint amire számítottam. szóval citrom nélkül is egész tűrhető.
3/7 anonim válasza:
Én citromlével csináltam, limonádé ízű lett, nem volt rossz.
4/7 anonim válasza:
Citromlével nagyon finom! Előző este keverd össze, h biztosan feloldódjon.
5/7 anonim válasza:
Szió!
Szerintem kérdezd meg a védőnőt, mivel nálunk az a szokás, hogy semmit nem lehet beletenni. Nem tudom, hogy miért, hiszen egy kis citrom az eredményen nem változtat, és legalább nem esne olyan rosszul. Volt olyan anyuka, akit letoltak, mert meg merészelte kérdezni, hogy tehet-e bele citromlevet. Az a biztos, hogy ha rákérdezel.
Boldog babavárást!
Zita (24 hetes baba anyukája)
6/7 anonim válasza:
vihetsz citromlét, de nálunk pécsett tettek bele-viszont ott kell meginni és nézi egy doki, hogy megiszod -e , aztán 2 órát nem lehet enni, inni, semmit, majd vissza kell menni megint vért vesznek!
Tartsd be, mert megismétlik..
7/7 anonim válasza:
citromlé és nem olyan kibírhatatlan mint ahogy sokan mondják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!