Cukorterhelesen voltam, de a cukros löttyöt kihánytam negyed órán belül. Most megyek vissza. Hogy nézik meg igy a cukromat? Még egyszer nem iszom meg. Az biztos. Mire szamithatok?
így sehogy nem tudják megnézni, szólj, hogy kihánytad.
Nálunk ilyenkor kapod a következő időpontot, még egy próba. És finoman közlik hogy márpedig meg kell inni.
Citromot tettél bele? Úgy nem olyan rettenetes.
Mindenképpen szólj hogy kijött :(
Szerintem kapsz másik időpontot. Legközelebb vigyél citromlevet és tegyél bele jó sokat.
Remélem minden rendben lesz.
Én alapból ájulós vagyok a vérvételen, nekem is volt, hogy többször szúrtak 1 vérvétel alkalmával... igaz ez nem a cukorterhelés miatt volt. Együttérzek Veled.
36 hetes kismama
Szia!
Esetleg tudod,hogy mi lehetett az oka,hogy kihánytad?
Elsőnél nekem is sikerült :-(
...de én tudom az okokat...csak citromot,és a cukrot tettem a vízbe,és éhgyomorra nagyon marta a sok citrom a gyomromat (másodjára teába tettem kevés citrommal) illetve eljött egy olyan pont,amikor szédültem,melegem lett,és hányingerem lett...(ki is jött) Másodjára már számítottam a rosszullétre,így vizes ruha a tarkóra,csuklókra,szem becsuk,és néhány perc után átbillent a szervezetem és jobban lettem. (ezt kb. a cukor elfogyasztása után 1 órával éreztem.)
10.16-os vagyok és felháborítónak tartom, hogy kinevettek a citrom megkérdezése miatt! Ez nonszensz. Itt nem arról van szó, hogy nem mentél el a vizsgálatra, hanem mert a szervezeted nem bírta magában tartani a löttyöt. Nagyon sajnálom, nem jó a nővérek hozzáállása. Ez persze Rajtad nem segít :(
Ez esetben bízzunk az orvos másfajta döntésében.
Drukkolok Neked és ne keseredj el, NEM a Te hibád, ami történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!