Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam cukorterhelésen. Az...

Ma voltam cukorterhelésen. Az nem befolyásolja az eredményt, hogy tegnap ettem pudingot, és ittam kakaót?

Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 10:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha napközben ittad,akkor nem.Ha késő este,vagy éjszaka,akkor talán.
2011. júl. 4. 10:17
 2/7 anonim ***** válasza:
24%

Nem.

A cukorterhelés meg úgy hülyeség ahogy van, a fél szülészorvosi szakma lobbizik ellene.

Ha valaki benyel ennyi cukrot, az lenne a furcsa, ha az nem jelenne meg a vizeletében.

2011. júl. 4. 10:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Utolsó, te miről beszélsz?

OGTT-nél nem is nézik a vizeletet a cukros víz ivása után... Egyébként szerinted mi mással lehetne kiszűrni a terhességi cukorbetegséget (aminek kezeletlenül nagyon-nagyon súlyos károsító hatása van a babára nézve!)?

A tejes-zsemlés teszt pedig köztudottan nem sokat ér, határesetnél vagy kevésbé súlyos gd-nél még jó eredményt ad.

2011. júl. 4. 12:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyébként, hogy a kérdésedre válaszoljak: nem befolyásol semmit. Ha jó az inzulintermelődésed, akkor addigra simán lebontja a bevitt cukrot, ha pedig nem jó, akkor az így is-úgy is kiderül.
2011. júl. 4. 12:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Nekem kellett leadni a 2 óra eltelte után vizeletmintát is. Mondta is az asszisztens, hogy az első fél órában pisilhetek, de utána ne, mert le kell adni.
2011. júl. 4. 12:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Amikor nekem menni kellett, akkor azt mondtak, hogy max ejfelig egyek, utana ne, csak vizet ihatok.

Es olyan reggel 9 korul volt az elso vervetel.

2011. júl. 4. 13:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Én nemrég voltam és a doki is védőnő is mondta,hogy utolsó napokban ne vigyem túlzásba az édességet,főleg utolsó nap ne,mert befolyásolhatja az eredményt.De ha nem este ittad,-ittad talán nem lesz gond!

30hkm

2011. júl. 4. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!