Normális ez a méh összehúzódás amkfélo percekig görcsben van a hasam?
December 7.e óta tudjuk hogy babánk lesz, azóta nem tudtunk szeretkezni, kétszer kezdtük el, orálisan ami után nagyon begörcsölt a hasam!
E miatt félünk szexelni is pedig szükségünk lenne rá főleg a páromnak. Nálatok hogy volt ez?
8hetes vagyok
Lényegtelen, hogy kinek hogy volt ez! Neked fáj és kész! Nem normális ha fáj, én a helyedben nem játszanék ezzel!
Mi se szexelhettünk a terhesség alatt, rossz volt de ki kellett bírni. Előtte szexeltünk minden nap, nehéz volt, de a babáért megérte :)
Én orálisan csináltam a páromnak mindig amikor kérte, így neki se volt baja :D
Idióta hülye kifogás, hogy valaki nem bírja szex nélkül a gyermeke érdekében.
egyet kell értenem. ha nem jó, akkor nem kell csinálni. ha a párodnak igénye van rá, akkor oldjátok meg máshogy. Ha neked igényed van rá (de továbbra sem jó), hát bírd ki!
Hol van még a vége! meg még 6 hét utána...
Nem tudom, miért nem lehet bírni szex nélkül? Ha szex után nem érzed jól magad, minek erőlteted?
Nem vagyunk ösztönlények...
Döntsd el, mi a fontosabb...
El akarsz vetélni? A tested jelzi, hogy nem jó neki...
Én mindig leírom, és mindig lepontoznak érte, hogy az előző terhességemben szex után kezdtem vérezni, és utána missed ab lett. Mert nem tudtam, hogy az első 12 hétben vetélést okozhat. Mert ezt az aprócska tényt a doki is már csak akkor említette, mikor véreztem.
Készséggel elhiszem, hogy 10 anyukából 9-nek semmi problémája nem volt, de ha én meg te vagy a 10-edik, az pont elég szívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!