Mennyi kemenyedes normalis? Ez mehosszehuzodas?
Figyelt kérdés
Reggel ebredeskor mar kokemeny a hasam,alig birok kimaszni az agybol. A nap folyaman legalabb tizszer van,de inkabb azt mondanam,kb egy-ket olyan ora van,amikor normalis allapotu. Ilyenkor tobbnyire elojon a ketoldali durva novekedesi huzodas,de az legalabb normalisnak tunik. A haskemenyedes nem fugg se az en mozgasomtol,se a babaetol,mint irtam,alvas kozben is van,es amikor a kisfiam nem tancikal odabent,akkor is. Szedek emelt magneziumot is. Dokimat kerdeztem,mennyi normalis,de csak mellebeszelt,hogy hat probalgatja magat a baba. Hatodik honap ota van ez. Az egyetlen,ami segit,ha meleg vizzel locsolom.2015. szept. 11. 08:42
2/6 A kérdező kommentje:
Most 29+5. A 20.het ota ilyen sok,de mar az elso trimeszter ota nagyon sok gorcsolesem volt,ami szinten kemenyedessel jart,akkor meg csak az alhasam.
2015. szept. 11. 09:10
3/6 anonim válasza:
A keményedés méhösszehúzódás, ami pár másodpercig tart és azon kívül hogy kemény a hasad, kellemetlen érzés is társul hozzá. Ha folyamatosan az és csak kézzel érzed keménynek, akkor az valószínűleg nem az.
Reggelente néha az én hasam is kemény volt, nem tudom miért egyébként..
4/6 A kérdező kommentje:
Kiemeltem a kerdest,mert tovabb romlott a helyzet. Most mar a legkisebb mozgasra(ertsd:felallok ulo helyzetbol,vagy lehajolok,vagy barmi),nagyon erosen bekemenyedik a hasam,olyan,mintha egy baromi kemenyre fujt labda lenne az olemben,ami mellesleg faj is. Azt olvastam,a gyereknek se jo ez,de a sajat orvosomat hiaba kerdeztem most ujra,nem kaptam egyenes valaszt. Szerintetek kerjek masodvelemenyt privat orvostol?
2015. szept. 23. 18:53
5/6 anonim válasza:
Először is válts orvost ameddig nem késő. Másodszor jelezd a védőnőnek, ő is lehet, hogy tud segíteni.
6/6 anonim válasza:
Szia. Régi a poszt de én ugyanevvel küzdök egy hete és még csak most vagyon a 20 hétben. Neked hogy alakult a terhességed? Végig ki tartottak az összehúzódások? Hanyadik héten indult be a szülés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!