12. hét 4. napon végezhető a kombinált teszt?
Figyelt kérdés
7.hét 4napon voltam vizsgálaton, papíromra azt írták hogy 5 hét múlva kontroll, én pedig ahogy voltam ahhoz számoltam az 5hetet, viszont semmiképpen sem szeretnék elrontani semmit, nehogy gond legyen ebből.2017. jan. 2. 14:22
11/12 anonim válasza:
Kb 11-14 hetes kor kozott jo a kombinalt teszt. De azzal kezdik az uh-t, hogy megmerik a magzatot, ha az ulomagassag a megadott tartomanyon belul van, akkor vegzik el a kombinalt vizsgalatot. Ha nagyobb (tehat idosebb a terhesseg), akkor a genetikai uh-t megcsinaljak, de a vervetelt mar nem.
Teljesen jo ez a terhessegi kor, amikorra az idopontod van, ez kb kozepido.
Egyebkent nekem mindegyik terhessegem alatt az ultrahanggal egy napon vetek le a vert hozza. Eloszor uh volt, majd utana vervetel.
12/12 anonim válasza:
Nem tudom miért kellett lepontozni....
Nálunk fizetős, ~12 ezer a kombinált, ~22 ezer az integrált, és csak annak csinálják aki kéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!