Kistestvérek korkülömbsége, nem lesz ez igy túl kicsi?
Nektek mennyi korkülönbség van a gyermekeitek között? Nekem van egy 21 hónapos kisfiam,s most lehet,hogy terhes lettem, holnapután fogok tesztelni. Szerintetek ez nem lesz túl kicsi korkülömbség? Ti hogy birtátok 2 kicsivel?
Köszönöm,hogy válaszoltok. Boldog Új Évet!
Milyen két kicsi? Azért egy 2,5 lassan 3 éves gyerek màr nem kicsi. Hiszen ovis majdnem. Vagy oviba se adod,mert kicsi???
De ha szerinted igen,akkor miért nem védekeztetek rendesen?
A kis korkülönbség a gyerekek között az a 10 hónap- 1,5 év,de nagyon max a 2 éves korkülönbséget mondanàm kicsinek. A majdnem hàrom év az nem kis korkülönbség. Vagy arra gondoltàl,hogy a 21 hónapos fiad nem fog öregedni amìg terhes vagy?!?!?
Ez már szerintem nem számít olyan kis korkülönbségnek. Nálunk 17 hónap van, segítségem szinte semmi, de egyáltalán nem érzem nehéznek. Simán boldogulok, csak jöhetne már a tavasz, mert az öltöztetéstől kivagyok :)
Szóval én pont így akartam, nekem ez a tökéletes korkülönbség 2 gyerek között
Az én fiaim között 18 hónap van.
Bevallom,az eleje nehéz volt:)
De most,hogy már a kicsi is 2 éves,jóval egyszerűbb.
Nagyon jól eljátszik a bátyjával,nagyából ugyanazok érdeklik őket,így programot sem nehéz szervezni
Bár nem így terveztük örülök,hogy így van;)
2,5 év van közöttük, tökéletes.
A nagy mondjuk tornádó, de a kicsit (11 hónapos majdnem) észre sem lehet venni kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!