3,9mm szikholyag 8,5mm crl-ű embriohoz nem kicsi?
Figyelt kérdés
Uh szerint 6+6 napos terhesség. Volt már szívverés is, de ilyen méretű szikholyagot általában fiatalabb terhességeknél lattam.2016. dec. 21. 13:35
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, nekem egyetlenegyszersem mértek szikhólyagot, pláne ha.már volt embrió. Feleslegesen ne izgulj ilyeneken, a baba mérete jó,és van szíbműködés is. Ez a lényeg.
2/6 anonim válasza:
Nálam se mértek szikhólyagot, ha embrió van nem szokás. CSak, ha nagyobb lenne az lenne a baj. Ahogy előttem írta a válaszoló, szívműködés van így nem kell aggódni :) Boldog babavárást!
8hkm
3/6 anonim válasza:
Soha nem mértek nekem se szikhólyagot, szerintem semmi jelentősége. Addig mérik, amíg még az embrió nem is látható.
4/6 anonim válasza:
Én is 6+6hetes vagyok ma. És ma voltam uh-n. Ez van a papíromon: CRL 4mm, tyúktojásnyi puha méh.
A doki azt mondta hogy korának megfelelő.
Boldog babavárást.
5/6 anonim válasza:
Nekem sem mértek szikhólyagot, de azt tudom, hogy 6mm felett kóros a szikhólyag mérete. Úgyhogy addig jó, amig nem akkora!
6/6 anonim válasza:
Nekem mértek! 2 mm volt a szikhólyag! Nem mondták, hogy baj lenne így nem aggasztott. Így betöltött 12 hét után azt mondom ha a 2 mm nem kicsi, a tiéd főleg nem az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!