11+4 vagyok és ma megmondták, hogy kisfiúnk lesz. Ilyen korán lehet ez már biztos?
Én ezt találtam, ki tudja, lehet valaki annyira rutinos, hogy nem nyilatkozik.
Nekem az orvosom azt mondta a 20.hétig nem mondana nement, ezt a 12.heti genetikai uhn mondta.
Nálunk 11 hetesen állította a dokim hogy fiú lesz!Végig azt mondta,mígnem 31 hetesen bekerültema kórházba és az ottani doki csinálta meg a 32 hetes kötelező vizsgálatokat!Ahol (én kértem nézzünk utána,mert ugye akkor már tuti szoktak mondani)megmutatta a "kisfiam" méhét!:)
És üzente a dokimnak hogy jön egy pár fülbevalóval nekünk!:)Vicces volt!3 hós koráig kb kék ruhái voltak!:)
De nagyon illettek az égszínkék szeméhez!A szobája is sárga kék lett!
És Benikéből Fanni lett!
Nekem mindkét picimet 12 hetesen megmondta a doki h mi lesz. És mindkettőt eltalálta.
Úgyh ha tutira mondta, és nem csak talán-ra, akkor elhiheted!
A testveremeknek mindket fiu nemet 12 hetesen mondta meg ugyanaz a doki (Debrecenben). Igaza lett.
Az en elso fiam neme 20 hetesen derult ki biztosra, de 14 hetesen is mar erosen fiut tippelt a doki.
Nekem ugyanez volt. 11 hetesen megmondták, hogy fiú. Még mutattak is valami "fütyi féleséget", de persze nagyon piciben. Képem is van róla :)
A 19 hetes Uh-n nem tudtak semmit mondani, úgy takargatta magát, hogy csak na! Itt azért már gyanús volt...
Most 26 hetes vagyok, 3 hete derült ki, hogy lány a kis drágám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!