Úgy néz ki kisfiúnk lesz? Melyik név a nyerő?
Nem tudom, valahogy nem voltunk rá felkészülve, csak lánynevekben gondolkodtunk,most meg meg vagyunk lőve!:) Persze a kis kukinak is ugyanúgy örülünk, csak az a gond,hogy nem sok fiút név tetszik. Nemhogy nem sok, kb. 3 eddig! Ezek közül ti melyiket választanátok! A vezetéknév rövid és cz-re végződik!
Szóval: Péter (apuka neve, nekem bejönne, neki csak ha minden kötél szakad), Barnabás, Samu vagy Soma!
Eddig ennyi!
köszi
Barnabás vagy Péter
(Samu helyett Sámuel?)
Nem tudom, nekem ezek a mássalhangzós nevek nem állnak a számra cz végződés után. Én mindenképp olyat keresnék, ami magánhangzóval kezdődik.
Ha mindenképp ezek közül kéne választani, akkor a Péter a hangzása miatt.
ilyesmi volt:) : [link]
sz. a 'cz' után kicsit nehézkes a 's' kiejtése..
talán a magánhangzóval kezdődőknél nézelődnétek?
(András, Áron)
ha egy szótagos a vezetéknév,sz. jó ha 3 szótagos követi
jó a vezetéknévvel együtt hangosan próbálgatni
:)
Ezek közül én is Péter-párti vagyok.
Esetleg a Barnabás.
De inkább Péter :)
Jaj Lányok, köszönöm!
Apának nem tetszik az András, mert mindenki Bandizni fogja szerinte, attól meg rázza a hideg.
Először én is azt gondoltam,hogy nem megy a mássalhangzós keresztnév, de nem is annyira nehéz kimondani pl. a Somát! Olyan rossz,hogy nem érzem magaménak a neveket. Nem akarok olyan nevet adni, ami nem tetszik, mert más nem volt!
Barnabás
De a Péter is nagyon szép.
Nekünk pedig Andrisunk lett volna ha nem lett volna lány, az is nagyon szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!