Úgy néz ki kisfiúnk lesz? Melyik név a nyerő?
Figyelt kérdés
Nem tudom, valahogy nem voltunk rá felkészülve, csak lánynevekben gondolkodtunk,most meg meg vagyunk lőve!:) Persze a kis kukinak is ugyanúgy örülünk, csak az a gond,hogy nem sok fiút név tetszik. Nemhogy nem sok, kb. 3 eddig! Ezek közül ti melyiket választanátok! A vezetéknév rövid és cz-re végződik!
Szóval: Péter (apuka neve, nekem bejönne, neki csak ha minden kötél szakad), Barnabás, Samu vagy Soma!
Eddig ennyi!
köszi
2011. júl. 5. 09:11
12/19 A kérdező kommentje:
Köszi!
A Benedek nálam is felmerült, de a férjem szerint inkább vezetéknév!
Eddig úgy látom a Péter és a Barnabás vezet!
2011. júl. 5. 10:11
13/19 anonim válasza:
A Péter jó szerintem, ez a név olyan ami mindenkor megállja a helyét. Ezek közül nekem még a Soma tetszik.
14/19 Atroposz válasza:
Nekem a Noel tetszik ,de sajnos az apukának nem ,meg ő azt szeretné ha az ő nevét viselné. Akkor Gyurika lesz és már a 4.
16/19 anonim válasza:
az én 1éves nagyfiam Barnabás, természetesen az a nyerő:)
17/19 anonim válasza:
Pedig hidd el, ha ti mindig "Andris"-ozzátok, senki nem fogja Bandinak hívni. :)
18/19 anonim válasza:
Szia! Szerintem az Olivér a legszebb név. Ha cz -re végződik a vezetéknév, Pl Rácz, akkor ahhoz is nagyon jól menne.
19/19 anonim válasza:
Barnabás! Szerintem nagyon szép név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!