Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg nem lehetek terhes ha...

Tényleg nem lehetek terhes ha vérszínű a menstruációm?

Figyelt kérdés
2008. okt. 7. 21:59
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Hogy érted, hogy vérszínű? Hiszen vér ürül ki belőled?
2008. okt. 7. 22:03
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Előző vagyok. Nem értem, hogy miért kérdezed ezt, valaki ilyet mondott volna? Ne dőlj be mindennek.
2008. okt. 7. 22:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Kicsit régebben ezt a kérdést tettem fel és a válaszokat kell nézni... http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
2008. okt. 7. 22:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nos! Mindenkinél más a menszesz. Nekem volt barna, varnás, élénkpiros vér. Ez mindig attól függ, hogy mennyi időt tölt a vér a hüvelyedbe, minél több időt van ott annál sötétebb, ill.barna lesz, hüvely sav tartalma miatt. Az hülyeség, hogy nem lehetsz terhes ha vérszínű, hiszen tényleg vér. Ezek szerint nem akarsz még kisbabát?! Szerintem, ha ennyire félsz a terhességtől, akkor írass fel gyógyszert is. Ha most van kétséged, először is nézz tesztet. 19 hetes pocis
2008. okt. 7. 22:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Rettenetesen félek és valahogy a homokba dugott fejű struccra emlékeztetem magam. Amúgy szerintem nem vagyok babás csak mindig ott van a rettegés hogy ige. még az érettségi sincs meg . Védekeztünk és nem volt semmi baj, a párom is nagyon vigyázott rám. Nem tudom hogy képesek emberek a megszakításos módszerrel védekezni. Nekem ez is túl rizikós.
2008. okt. 7. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!