Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tényleg nem lehetek terhes ha...

Tényleg nem lehetek terhes ha vérszínű a menstruációm?

Figyelt kérdés
A terhesség fórumrészben ezt olvastam. Ez igaz?
2008. okt. 6. 22:43
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Egyáltalán miért gondolod, hogy terhes vagy, ha menstruálsz? Pozitív volt a teszt?
2008. okt. 6. 23:18
 2/10 A kérdező kommentje:
nem gondolom h terhes vagyok és nem kellet tesztet csinálni mert kb 99.99% (a fenmaradó esély az Isteni csoda) hogy nem vagyok terhes. csak kiváncsi vagyok.
2008. okt. 6. 23:21
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
De lehetsz akkor is terhes, ha meegjon.
2008. okt. 7. 00:02
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
Attól még lehetsz terhes! Vegyél egy (semmit érő) tesztet, de legjobb ha elmész a nőgyógyászodhoz!
2008. okt. 7. 00:21
 5/10 anonim ***** válasza:
76%

:) Milyen más színű lehetne még a menstruációd mint "vérszínű"?

Ha magad sem gondolod, hogy terhes lehetsz, akkor felesleges paráznod. A menstruáció (ez esetben) biztosan jelzi, hogy valóban nem vagy az! :)

2008. okt. 7. 04:59
 6/10 anonim válasza:
100%

A szomszédom a terhessége első négy hónapjában menstruált. Úgy vette észre, hogy babát vár, hogy a baba megmozdult....

Nekem a második babám a menstruáció alatt fogant. Ergo, aki azt írja, hogy ha menstruálsz nem lehetsz terhes, meg nem is eshetsz teherbe, az sajnos téved.

2008. okt. 7. 11:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Jól értem, hogy a kérdés arra vonatkozik, hogy általánosságban véve eshet-e teherbe az a nő, akinek a menstruációs vére valóban vérszínű, tehát nem bordós-barnás, hanem élénkpiros, mint a friss vér? Vagy én értek valamit félre? :) Nem értem azt sem, hogy mi az összefüggés a távozó vér színe, illetve a teherbeesés között...
2008. okt. 7. 11:23
 8/10 A kérdező kommentje:
hát amit én kivettem a másik fórumon az az hogy igen van olyan h menstruáció alatt valakinek megvan a havivérzés de az nem bordós hanem olyan barnás mint a végén szokott lenni(nálam legalábbis). Amúgy nem gondolom azt h nem lehetek terhes ha havibaj alatt szeretkezek valakivel. Az utolsó válaszra meg azt mondanám hogy http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. nézze meg ez csak 10 pl arra hogy ez tényleg itt van
2008. okt. 7. 16:44
 9/10 A kérdező kommentje:
nem 10 csak 1 pl
2008. okt. 7. 16:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam, hogy nem lehet terhes és nem eshet teherbe menses alatt, hanem azt, hogy "EZ ESETBEN". Ugyanis a kérdező első kommentej ez volt, hogy 99,9%, hogy nem lehet terhes de a menstruáció elég bizonyíték-e, hogy valóban nem az.

Ebből arra következtettem, hogy mindent megtett, hogy elkerülje a teherbeesést és a menstruációja is megjött. Így 99,9%-nál is nagyobb biztonsággal lehet mondani, hogy nem terhes.

Mindig vannak kivételek, és minden kivétel egyedi eset.

Vagyis nem mindegy, hogy aki a terhesség első hónapjaiban menstruál az pl szedett-e előtte gyógyszer és szedett-e a terhesség első hónapjaiban is? Vagy rendszeres volt-e a mensese előtte vagy mennyi, milyen. stb. Ugyanez igaz a menses alatt teherbeesésre is. Illetve... a megtermékenyülés nem azonnal következik be így valójában nem a menses alatt esik tehetbe :)) hiszen alatta nincs hova beágyazódnia a megtermékenyült petesejtnek. De ez már számolási részletkérdés. :)

Van olyan barátnőm aki végig a terhessége alatt pecsételő vérzést észlesz azokban az időkben amikor menstruált volna. És még számos egyébb dologról olvastam.

De ez esetben, az, hogy ez a lány terhes, valószínűtlen.

2008. okt. 8. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!