Tényleg nem lehetek terhes ha vérszínű a menstruációm?
:) Milyen más színű lehetne még a menstruációd mint "vérszínű"?
Ha magad sem gondolod, hogy terhes lehetsz, akkor felesleges paráznod. A menstruáció (ez esetben) biztosan jelzi, hogy valóban nem vagy az! :)
A szomszédom a terhessége első négy hónapjában menstruált. Úgy vette észre, hogy babát vár, hogy a baba megmozdult....
Nekem a második babám a menstruáció alatt fogant. Ergo, aki azt írja, hogy ha menstruálsz nem lehetsz terhes, meg nem is eshetsz teherbe, az sajnos téved.
Nem azt mondtam, hogy nem lehet terhes és nem eshet teherbe menses alatt, hanem azt, hogy "EZ ESETBEN". Ugyanis a kérdező első kommentej ez volt, hogy 99,9%, hogy nem lehet terhes de a menstruáció elég bizonyíték-e, hogy valóban nem az.
Ebből arra következtettem, hogy mindent megtett, hogy elkerülje a teherbeesést és a menstruációja is megjött. Így 99,9%-nál is nagyobb biztonsággal lehet mondani, hogy nem terhes.
Mindig vannak kivételek, és minden kivétel egyedi eset.
Vagyis nem mindegy, hogy aki a terhesség első hónapjaiban menstruál az pl szedett-e előtte gyógyszer és szedett-e a terhesség első hónapjaiban is? Vagy rendszeres volt-e a mensese előtte vagy mennyi, milyen. stb. Ugyanez igaz a menses alatt teherbeesésre is. Illetve... a megtermékenyülés nem azonnal következik be így valójában nem a menses alatt esik tehetbe :)) hiszen alatta nincs hova beágyazódnia a megtermékenyült petesejtnek. De ez már számolási részletkérdés. :)
Van olyan barátnőm aki végig a terhessége alatt pecsételő vérzést észlesz azokban az időkben amikor menstruált volna. És még számos egyébb dologról olvastam.
De ez esetben, az, hogy ez a lány terhes, valószínűtlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!