Szerintetek ez magas véqrnyomás?
36 hetes terhes vagyok most voltam eloszor nst-n es ott magasvolt a vernyomasom 152/80 az orvosom irt fel vernyomascsokkentot es mondta hogy naponta 3x merjem es irjam fel egy papirra otthon mertem es egyszer sem volt magas 130 felé nem Is ment igy nemmertem bevenni a vernyomas csokkentot mert ket napig egyfolytaban mertem es megsem emelkedett. Aztan ma megint mentem nstre ahol megint 148 volt a vernyomasom ma nem volt az orvosom helyettesitettek ez az orvos nem nagyon foglalkozott velem csak annyit mondott hogy vegyem be a gyogyszert hiaba mondtam hogy otthon nem volt magas megsem nezte amiket otthon fel irtam. Azert mikor hazajottem bevettem a vernyomas csokkentotmert megijedtem... de itthon megint nem volt magas... Nem ertem eztaz egeszet most akkor magas a vernyomasom vagy nem?. Szedjem a gyogyszert? Nem leheg baj ha megsem magas a vernyomasom es ugy szedem?
Koszonom a valaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!