Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt végig magas...

Terhesség alatt végig magas az ébredési hő?

Figyelt kérdés

6 hetes terhes vagyok, a peteérés óta magasabban van az ébredési volt már 36,9-36,8-36,7 is.

De ma reggel csak 36,5 volt, és kicsit megijedtem.

Bocsánat ha esetleg buta kérdést teszek fel, de ez bajt is jelenthet?

Első baba lesz. :)

Tegnap voltam hüvelyultrahangon, (ügyeleten a kórházban, )ahol azt mondták hogy kb. 6 hetesnek felel meg a petezsák 10 mm szabályos, a szikhólyag szintén szabályos 3,2 mm.

Az embriót még nem látta egyértelműen, de azt mondta, hogy ez a régi ultrahanggép miatt van, mondta a doki, hogy egy jobb, modernebb ultrahang már kimutatta volna egyértelműen. És hogy menjek vissza 1 hét múlva.

Akkor már nyilván nem az ügyeletre hanem magánrendelésre.

Van okom aggódni?

2016. nov. 28. 06:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem mértem végig, de érezhetően visszaállt a hőm pár hét elteltével.

Nem csak a reggelim volt magas, hanem egész nap 37,2.

2016. nov. 28. 07:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem is visszaállt! Pozitív teszt után (37,2 ébredési hő) abbahagytam a mérést - hogy ne stresszeljem magam, ugye, kérdező? :) Aztán pár múlva megbetegedtem, volt hőemelkedésem, lázam, de amikor nem mértem magasabb hőt, akkor 36,5-36,6 volt délután is.

Miért voltál tegnap ügyeleten?

2016. nov. 28. 08:03
 3/6 anonim ***** válasza:
*pár hét múlva
2016. nov. 28. 08:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Én a pozi tesztek után abbahagytam, mert felesleges volt. Olvastam is, hogy csak stresszfaktor, amiből az elején amúgy is ezer van :D

Viszont a párom szólt, mikor már 10 hetes lehettem, hogy bizony a baba tuti befűtött nekem, mert még reggelente mikor ment dolgozni én olyan forró voltam, hogy takarón keresztül érezte, hogy szinte sütök. Azóta is sokkal melegebb vagyok mint előtte.

Azt tudni kell rólam, hogy én nyáron 30 fokban is bebugyoláltam magam egy pléddel, ha eldőltem tv-zni, mert mindig nagyon kihűlt a kezem lábam. A várandósság alatt egyszer sem volt se hideg láb, se hideg kéz, sőt mindig csak melegem van.

Vérnyomásom a béka feneke alatt általában, volt, hogy a védőnő 80/50-t is mért, de átlag a 90/60 ill egyszer mértünk 100-t is :D

Én szerintem ezzel már ne foglalkozz! Aggódni semmi okod! A méretek alapján teljesen jól fejlődik a terhességed!

Üdv,

38 hkm

2016. nov. 28. 08:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Minek mered oszinten ?
2016. nov. 28. 09:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Én sem értem minek méregeted, semmit nem mutat, tesztből is csak egyet csináltam. Nekem egyébként szinte minden este hőemelkedésem van, 37,5-37,7 között, de ez sem érdekelt semmilyen dokit, ha 38 fölé nem megy, addig nem kell semmit csinálni, az alacsonyabb értékeket mérni is felesleges. És ha elfogadsz egy jotanácsot, ne olvasgass mindent a neten, mert be lehet tőle kattanni.
2016. nov. 28. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!