Volt valakinek nagyon magas a pulzusszáma a terhesség végén?
Sziasztok! Mikor kisfiammal voltam várandós, kb. a 32. héttől többször éreztem napközben, hogy hirtelen kimerülök és felpörög a szívem. Nem tudtam mihez kötni, mert mindig változó körülmények között jött rám. Ezek után volt egy olyan éjszakám, amikor egész éjjel nem tudtam aludni, mert ha lefeküdtem, akkor annyira felpörgött a szívem, hogy olyan érzésem volt, mint aki folyamatos infarktusokat kap. Reggelre nagyon kimerültem és elmentünk ügyeletre. Akkor csináltam vérnyomás mérést és NST-t A vérnyomásom rendben volt, de a pulzusszámom akkor 93 volt.Elküldtek a kardiológiára, és csináltak egy Holter vizsgálatot,a mi azt mutatta ki, hogy időközönként felpörög a szívem és megugrik a pulzusszámom. A legmagasabb 163 volt. Nem tudta megmondani az orvos, hogy mitől lehet.
Más problémáim is voltak terhesség alatt, de mondjuk hogy azok a terhesség "velejárói" :)
Bár a magasabb pulzusszám is lehet, csak azért nem 163..
Érdekelne, hogy valakinek volt-e hasonló problémája terhesség alatt a szívével.
Terveznénk lassan a kistestvért de ez az egy ami miatt egy picit aggódom. Kisfiam így is az éppen hogy betöltött 36. héten született sürgősségi császárral.Persze nem hiszem hogy emiatt jött hamarabb.
Nekem kb a 20. héttől. Magas volt a vérnyomásom, és a pulzusom is 100 felett volt általában. Voltam szívultrahangon, semmit nem találtak. 38.heti nst-ről már nem engedtek haza. Bent a kórházban is voltak problémák. Igazából nem is értem minek kellett eddig várni.. 40+2-re indították. Közben is kaptam a vérnyomás csökkentőt, akkor már a magzatvíz is mekóniumos volt..
Ennek ellenére mi is tervezünk kistesót. :)
Első vagyok. Toxémia gyanúval indítottak 40+2-n.
Nagyon vizes is voltam. Volt, hogy 1 hónap alatt 7kg-t, a végén pedig már napi szinten ment fel kilókat a súlyom.
Elhatároztam az elején, hogy milyen szép kismama leszek.. Hát nem igazán jött össze. :D
Kerdezo, igen, biztos, nover vagyok :)
140 - es pulzus normal allapotban. De volt 168 is , tobbszor latott kardiologus, szivultrahang haromszor a terhesseg alatt, nem adtak ra semmit, semmi gond nem lett !
Kedves Első! Az nem semmi...naponként kilók :( A lényeg, hogy minden rendben lett a végére és nem lett baj.
Kedves Utolsó! Oké...ne haragudj :) Csak rendesen sokkolt :) Az nagyon magas, mármint úgy értve, hogy folyamatosan. Mert ugye írtam, hogy nekem is volt 163, meg hogy többször felugrált, akár naponta is kb ennyire, de nekem csak a terhesség vége felé, nem végig volt így. Hát ha nem kezdtek vele semmit, akkor ezek szerint nem olyan nagy probléma. Férjemet inkább csak ez tartja vissza a második babótól, de majd megnyugtatom, hogy sokan vannak így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!