Akinek elhalt a babaja az elejen es par hetig igy volt bent, annak kozben voltak a terhessegre utalo tunetek?
Esetleg mas tunet , ami arra utalhat, hogy baj van a babaval?
Ugy nez ki 6 hetesen megallt a babam a fejlodesben (9 hetes vagyok), de ket het mulva hivtak vissza. Addigra kiderul mi a helyzet.
Volt mar valakinek olyan, hogy pontosan tudta mikor fogant es megis az uh.-n ket hettel fiatalabbnak latszodott a baba es szivhang sem volt? Aztan megis minden rendben volt?!
Nekem sajnos nem volt rendben, de a mensim is rendszertelen volt, és nem tudtuk, hogy mikor fogant.
6 hetesre tippeltem magam, akkor petezsákot láűttunk, szabályosat, de üreset. 1 hét múlva csak 5 mm-t nőtt a pzsák, és szintén üres. Na, itt már sejtettük, hogy baj van. De a hcg-m emelkedett továbbra is, így adott a doki még 1 bő hetet, hátha...
Ezalatt az idő alatt émelyegtem, hánytam, nem tudtam kávétfőzni, álomkóros voltam, feszültek és fájtak a cicijeim is. A dokim még biztatott is, hogy a hányinger jó jel.
De sajnos nem, a hányingert a hormonnövekedés okozza, ami nekem azért nőtt, mert a méhlepény ugye már elkezdett kialakulni. De a petezsák attól még üres maradt, és 1 hét múlva már szabálytalanná is vált... Megindult otthon a vetélés, "vajódtam" 10 órát, majd este annyira véreztem, hogy féltem, elvérzek, így megműtöttek, bár akkor sok dolguk már nem volt, állítólag 5 percet voltam a műtőben. (ugye elaltattak)
A tünetekre ne adj, meg látod, a hcg ellenőrzésre sem lehet adni, hanem türelemml ki kell várni, míg eldől a dolog, és UH-on is egyértelmű lesz...
Kitartást Neked!
azóta már 36 hetes kismama
Sziasztok! Koszonom a valaszokat. Persze. Mindenkepp megirom majd mi lesz, de meg odebb van sajnos. Sok jora nem szamitok. Nem voltak tul bizakodoak a dokik sem. Most arra gondolnak, hogy fiatalabb a terhesseg, mint gondolom. Azert varnak, de en tudom, hogy nem. A peteeresem napjat is tudom.
Sajnalom ami veletek tortent! :-(
Amikor 9 hetesen az UH-n csak üres petezsákot látott a doki, én akkor is produkáltam terhességi tüneteket.
Sajnálom ami Veled történt, és kitartást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!