Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek elhalt a babaja az...

Akinek elhalt a babaja az elejen es par hetig igy volt bent, annak kozben voltak a terhessegre utalo tunetek?

Figyelt kérdés

Esetleg mas tunet , ami arra utalhat, hogy baj van a babaval?

Ugy nez ki 6 hetesen megallt a babam a fejlodesben (9 hetes vagyok), de ket het mulva hivtak vissza. Addigra kiderul mi a helyzet.

Volt mar valakinek olyan, hogy pontosan tudta mikor fogant es megis az uh.-n ket hettel fiatalabbnak latszodott a baba es szivhang sem volt? Aztan megis minden rendben volt?!

2010. máj. 3. 18:05
 1/9 anonim ***** válasza:
77%

Nekem sajnos nem volt rendben, de a mensim is rendszertelen volt, és nem tudtuk, hogy mikor fogant.

6 hetesre tippeltem magam, akkor petezsákot láűttunk, szabályosat, de üreset. 1 hét múlva csak 5 mm-t nőtt a pzsák, és szintén üres. Na, itt már sejtettük, hogy baj van. De a hcg-m emelkedett továbbra is, így adott a doki még 1 bő hetet, hátha...

Ezalatt az idő alatt émelyegtem, hánytam, nem tudtam kávétfőzni, álomkóros voltam, feszültek és fájtak a cicijeim is. A dokim még biztatott is, hogy a hányinger jó jel.

De sajnos nem, a hányingert a hormonnövekedés okozza, ami nekem azért nőtt, mert a méhlepény ugye már elkezdett kialakulni. De a petezsák attól még üres maradt, és 1 hét múlva már szabálytalanná is vált... Megindult otthon a vetélés, "vajódtam" 10 órát, majd este annyira véreztem, hogy féltem, elvérzek, így megműtöttek, bár akkor sok dolguk már nem volt, állítólag 5 percet voltam a műtőben. (ugye elaltattak)

A tünetekre ne adj, meg látod, a hcg ellenőrzésre sem lehet adni, hanem türelemml ki kell várni, míg eldől a dolog, és UH-on is egyértelmű lesz...

Kitartást Neked!

azóta már 36 hetes kismama

2010. máj. 3. 23:01
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Nekem a 8.héten halt el.Addig furcsán éreztem magam,nem hányingerem volt hanem inkább undorom.Másnapra ez teljesen elmult,nem gondoltam rosszra.Semmi más tünetem nem volt.Aznap pont orvoshoz kellett mennem de már nem volt szívhang.6hetesen volt gyenge.Pár napot még várnom kellett a műtétre.Fizikailag semmi tünetem nem volt és arra utaló jel,hogy baj lenne a babával.Tehát 9hetesen még nincs szívhang?Megirnád majd mi lett?Szoritok neked.
2010. máj. 3. 23:38
 3/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Koszonom a valaszokat. Persze. Mindenkepp megirom majd mi lesz, de meg odebb van sajnos. Sok jora nem szamitok. Nem voltak tul bizakodoak a dokik sem. Most arra gondolnak, hogy fiatalabb a terhesseg, mint gondolom. Azert varnak, de en tudom, hogy nem. A peteeresem napjat is tudom.

Sajnalom ami veletek tortent! :-(

2010. máj. 4. 05:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Igazabol 8 hetes multam mikor eloszor voltam uh.-n es akkor nem volt szivhang es a baba is csak 5mm volt, ami 6 hetesnek felel meg. Ket helyen is ugyanazt allapitottak meg, hogy valszeg megallt a fejlodesben, de biztosra akarnak menni, ezert hivtak kesobb vissza. Nekem voltak par hetig terhes tuneteim, de 1-2 hete elvagtak oket. Viszont a gorcsok, szurkalasok ugyanugy megmaradtak. Meg az esedekes mensi elott kezdodtek. Erre mindenki azt mondta, hogy rendben vannak.
2010. máj. 4. 06:00
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem megszünt a terhességi tünet amikor elhalt a magzatom.étvágyam se volt és olyan fáradt voltam hogy a szemem nem tudtam kinyitni ráadásul állandóan kinzó oriási fejgörcs kisért..biztos a hormonok miatt..
2010. máj. 4. 07:55
 6/9 A kérdező kommentje:
Ami a legdurvabb, hogy meg mindig eros es gyors pozitivak a tesztjeim. A doki azt mondtak a baba elhalasa utan 2-4 hettel ez meg termeszetes. Hat nekem lassan 4. hete halott. :-(
2010. máj. 5. 21:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt semmi tünet. Kb 9 hetesen halhatott el, és 11 hetesen vették el. Altatásos műtét volt. Semmi tünetem nem volt, tényleg, mármint arra, hogy elhalhatott bennem. Ugyanúgy hányingerem volt, szédültem, és csodálatosan várandósnak éreztem magam. Aztán jött a baj, mentem az UH-ra és mondták, hogy nincs szívhang. :( Vártunk még 3 napot, aztán mentem a műtőbe. Nekem is kisebb volt, mint kellett volna, sajnos, ez már nem kecsegtet túl jól. :((
2010. máj. 6. 21:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Amikor 9 hetesen az UH-n csak üres petezsákot látott a doki, én akkor is produkáltam terhességi tüneteket.

Sajnálom ami Veled történt, és kitartást kívánok.

2010. máj. 6. 22:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Sajnos bejott a megerzesem. Mar baba sincs, felszivodott. Csak a petezsak van meg uresen. Csutortokon mutenek. :-(
2010. máj. 11. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!