14 éves vagyok és terhes. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A szüleimnek nem merem elmondani mert kiakadnának. Anya mondta hogyha 18 alatt terhes leszek akkor kezdhetek csomagolni és húzhatok el itthonról. Apám hirtelen haragú biztos felpofozna. De ez nem is érdekelne csak amit anya mondott az nagyon aggaszt. A pasimmal 1 éve vagyunk együtt. Védekezés mellett lettem terhes. Kiszakadt a gumi és nem vettük észre. A pasim már tudja ő is kiakadt. Nem tudom mit tegyek és nem tudom hogy mondjam el a szüleimnek hogy ne "öljenek meg". Lécci mondjatok valami biztatót. Van lehetőség arra hogy ne tudják meg. Például elvetetni. Lécci segítsetek.2016. dec. 28. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!