14 éves vagyok és terhes. Mit tegyek?
Szia! Sajnalom hogy igy alakult bar azt nyilvan te is tudod hogy felelotlen voltal. Sajnos semmi jot nem tudok mondani sajnos 2 eve nekem is tul kellett ezen esni szinten felelotlensegbol. Ugyhogy tudom milyen. Ha gondolod es kerdesed van vagy csak batoritani kell irhatsz privatot.
19/L
Nem értem az ilyet. 13 éves korom óta élek nemi életet, soha nem lettem terhes véletlen. Soha nem szedtem fogamzásgátlót, csak óvszerrel védekeztünk. 23 évesen szültem az első gyerekem és most 28 évesen várom a másodikat. Mindkettőt terveztük. Nekünk egyszer szakadt ki a gumi, vettem be esemény utánit. 20 évesen se vagy érett a szexhez, ha nincs felelősség érzeted!
Gratulálok, most megölhettek egy ártatlan babát, mert képtelenek voltatok szólni a szülőknek, hogy vegyenek egy tablettát, ehhez is fel kellett volna nőni.
#33-as:
Teljesen igazad van!!!
De tuti,hogy kamu a kérdés,már le is akarja zárni a témát,mivel eddig itt sírt,hogy jaj így meg jaj úgy,aztán meg nincs semmi baj és kész a happy end.
14 évesen azért elég durva hogy már nem vagy szűz. Mivel te még csak egy gyerek vagy így jogilag egyedül semmit nem tehetsz. A szüleid felelősséget vállaltak utánad a születésedkor... kitenni téged otthonról ugyan annyira törvénytelen lenne.
Amit nélkülük tehetsz az nem sok minden... Viszont ha a gyerekem lennél akkor szereznék bizonyítékot hogy 14 éves korod előtt szexeltetek a pasiddal és feljelenteném ugyan is jobb ha tudod h 14 év alatt akkor is törvény bünteti ha te beleegyezel... bárcsak ez eszébe jutna a szüleidnek és a drága liliomtipró kis szerelmed se úszná meg a dolgot...
Elfelejtettem 38as vagyok⬆️
Nekem azért lett ilyen korán gyerek mert nagy valószínűséggel 16 éves koromban ki kell venni a petefészkeim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!