Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mikor kezdodtek meg az...

Kinek mikor kezdodtek meg az egyertelmu terhessegi tunetek az elso trimeszterben?

Figyelt kérdés

Mar akinek volt, tudom, hogy nem mindenkinel jelentkezik a hanyinger, hanyas es tarsai.

Tobb cikkben olvastam, hogy 7-8 het korul kezdodnek, forumokon pedig olyat is irnak, hogy mar 4-5 hetesen is rosszul voltak.

Nektek hanyadik hettol volt (ha volt)?

2016. dec. 28. 15:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kb 5 hetes voltam, mikor a hasam görcsölgetni kezdett, majd pár nap múlva jött a rendszeres émelygés, ez még most is van. Valamint megundorodtam bizonyos kajáktól

8+6hkm

2016. dec. 29. 15:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Az lemaradt, hogy a melleim hetek óta borzalmasan érzékenyek, éjjel az alvás nem egyszerű emiatt.
2016. dec. 29. 15:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem mar a 4. heten kezdodott a reggeli emelyges, de csak enyhen, aztan fokozatosan erosodott, es elhuzodott. Most mar egesz nap rosszul vagyok. Puffadas gyomoreges a 6. hetem. A melleim gyakorlatilag a nemvart elotti heten elkezdtek feszulni, azota is faj, es nott 1 meretet. (7+3 hkm)
2016. dec. 29. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!