Még negatívat teszteltem, de már hánytam és minden furcsa szagú volt. 4 nap múlva lett pozitív a nemvárt első napján.
2016. dec. 28. 16:04
2/13 anonim válasza:
A kisfiamnál pár napos késéssel jött eleinte enyhe mellfeszülés és aluszékonyság, 6 hetes korig egyre rosszabb lett és akkor jött hozzá a hányinger.
Most nemvárt körül a mellfeszülés és aluszékonyság illetve reggeli szédülés és ugyanúgy 6 hetesen a hányinger.
2016. dec. 28. 16:24
3/13 anonim válasza:
Az első babámnál a 8. héten, és a 12. hét elején mintha elvágták volna. A másodiknál a 7. héten és a 14. hétig tartott. Csak masszív hányinger, hányás nem, de már sokszor kívántam azt bárcsak hánynék, annyira rosszul voltam.
2016. dec. 28. 16:25
4/13 anonim válasza:
Nemvárt után 3 nappal hányinger. 7. héttől folyamatos hányás, ami nem is maradt abba, most vagyok 14 hetes.
2016. dec. 28. 17:03
5/13 anonim válasza:
6.héttol kezdodott meg most is hanyok.
Udv 16 hkm
2016. dec. 28. 17:43
6/13 anonim válasza:
Már nem várt előtt egy héttel fájt a mellem, pedig előtte egy két nappal szokott csak. 5.hétig tartott. Most 8 hetes vagyok és egy-másfél hete közdök a hányingerrel, hányással, émelygéssel.
Szagérzékenység 2hete van. Nagyon erős.
2016. dec. 28. 18:27
7/13 anonim válasza:
Foganzatáskor.
2016. dec. 28. 18:38
8/13 anonim válasza:
A.36 hetben ... Egett a gyomrom
Addig semmi nem volt
Egyik gyerekkel sem
2016. dec. 28. 19:24
9/13 anonim válasza:
Nekem a melleim feszültek meg erősebben éreztem az illatokat de még rosszul nem voltam semmitől. Menzeszem késet egy nappal később pozitiv lett a tesztem.
2016. dec. 28. 19:53
10/13 anonim válasza:
A 6. het betoltese elotti napon odahanytam a mozgolepcsore egy plazaban, ez egyertelmu jel volt, utana gyakorlatilag hetekig alaig birtam enni es nagyon sokat hanytam (20. hetig). Visoznt a puffadas mar hamarabb elkezdodott, folyamatosan kigomboltam a nadragjaimat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!