Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mikor kezdodtek meg az...

Kinek mikor kezdodtek meg az egyertelmu terhessegi tunetek az elso trimeszterben?

Figyelt kérdés

Mar akinek volt, tudom, hogy nem mindenkinel jelentkezik a hanyinger, hanyas es tarsai.

Tobb cikkben olvastam, hogy 7-8 het korul kezdodnek, forumokon pedig olyat is irnak, hogy mar 4-5 hetesen is rosszul voltak.

Nektek hanyadik hettol volt (ha volt)?

2016. dec. 28. 15:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Még negatívat teszteltem, de már hánytam és minden furcsa szagú volt. 4 nap múlva lett pozitív a nemvárt első napján.
2016. dec. 28. 16:04
 2/13 anonim ***** válasza:

A kisfiamnál pár napos késéssel jött eleinte enyhe mellfeszülés és aluszékonyság, 6 hetes korig egyre rosszabb lett és akkor jött hozzá a hányinger.

Most nemvárt körül a mellfeszülés és aluszékonyság illetve reggeli szédülés és ugyanúgy 6 hetesen a hányinger.

2016. dec. 28. 16:24
 3/13 anonim ***** válasza:
Az első babámnál a 8. héten, és a 12. hét elején mintha elvágták volna. A másodiknál a 7. héten és a 14. hétig tartott. Csak masszív hányinger, hányás nem, de már sokszor kívántam azt bárcsak hánynék, annyira rosszul voltam.
2016. dec. 28. 16:25
 4/13 anonim ***** válasza:
Nemvárt után 3 nappal hányinger. 7. héttől folyamatos hányás, ami nem is maradt abba, most vagyok 14 hetes.
2016. dec. 28. 17:03
 5/13 anonim ***** válasza:

6.héttol kezdodott meg most is hanyok.

Udv 16 hkm

2016. dec. 28. 17:43
 6/13 anonim ***** válasza:

Már nem várt előtt egy héttel fájt a mellem, pedig előtte egy két nappal szokott csak. 5.hétig tartott. Most 8 hetes vagyok és egy-másfél hete közdök a hányingerrel, hányással, émelygéssel.

Szagérzékenység 2hete van. Nagyon erős.

2016. dec. 28. 18:27
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Foganzatáskor.
2016. dec. 28. 18:38
 8/13 anonim ***** válasza:

A.36 hetben ... Egett a gyomrom

Addig semmi nem volt

Egyik gyerekkel sem

2016. dec. 28. 19:24
 9/13 anonim válasza:
Nekem a melleim feszültek meg erősebben éreztem az illatokat de még rosszul nem voltam semmitől. Menzeszem késet egy nappal később pozitiv lett a tesztem.
2016. dec. 28. 19:53
 10/13 anonim ***** válasza:
A 6. het betoltese elotti napon odahanytam a mozgolepcsore egy plazaban, ez egyertelmu jel volt, utana gyakorlatilag hetekig alaig birtam enni es nagyon sokat hanytam (20. hetig). Visoznt a puffadas mar hamarabb elkezdodott, folyamatosan kigomboltam a nadragjaimat.
2016. dec. 28. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!