Második babát várók, mit éreztek a magazt iránt? Mennyire kötődtök hozzá? (esetleg két gyerekes anyukák tapasztalatait is zsivesen fogadom)
Második babámat várom, és nyagyon vártam, hogy megfoganjon a picúr, legalább anyira vártam, mint a fiamat.Sőt még egy babát szeretnék majd.Csak néha ránézek a kisfiamra, és olyan nagy szeretetet érzek iránta, és olyankor úgyérzem, nem kötődöm annyira a babához, mint a fiamhoz!:(És félek, hogy esetleg a picúrt nem fogom majd annyira szeretni, vagy esetleg majd őt előrrébb helyezem.Nem akarok különbséget tenni a két gyerkőc között.Érez még valaki rajtam kívül így? Ez megfog változni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
tapasztalatom sajnos nincs, de engem is nagyon foglalkoztat a kérdés. Első babámmal vagyok itthon, 3 hónapos, karácsonyra szeretnénk újabb pozitív tesztet a fa alá tenni, de annyira szerelmes vagyok a fiamba, hogy félek attól, hogyan fogom szeretni a kistesót. És ezt még tetézi az is, hogy nehogy majd a nagyhoz hasonlítgassuk a kicsit: ő ezt már ekkor csinálta, ő már ebben a korban ilyen meg olyan ügyes volt, a kicsi miért van lemaradva stb. Mindenesetre nem hátrálok meg, tartom magam a kistesóhoz, aztán valahogy majd megoldódik a helyzet. 3 babát szeretnénk mi is.
Szerintem megváltozik majd a helyzet teljesen, hiszen már két babád lesz, és minden idődet az fogja lefoglalni, hogy beoszd a napodat, hogy mindahány gyermekre egyenlő idő jusson. Azt hiszem, egygyermekes anyukákként egyelőre még nem tudjuk el sem képzelni, hogy lehet több gyermeket egyszerre szeretni.
(A)
Lehet igazad van! :)Köszi a választ!
És nektek meg majd sok sikert! :)
22 hetes kismami
Szia, én is a második babámat várom. A szereteted meg fog nőni, nem kell kettéosztani a meglévőt :) Mindkettőt fogod szeretni, csak mindkettőt másképp. Ne félj, minden jó lesz :)
Akaratlanul is össze fogod őket hasonlítani, de attól még ugyanúgy szereted majd őket.
Én ugyanígy vagyok. Ugyanezeket érzem most terhesen és nagyon félek, remélem csak vaklárma az egész és minden rendben lesz :(((
Sokat segítettem! :D
Nekem van már két fiam (24 hós és 3 hós), mindkettőt imádom!!
Nyugi, szeretetben nem fogsz különbséget tenni közöttük. A velük töltött idő már más kérdés, de muszáj valahogy beosztani!
Szerintem attól nem kell félned,hogy nem fogod szeretni.
Mikor megszületett az első kisfiam,nem öntött el azonnal a határtalan szeretet,persze szerettem,de aztán napról napra egyre jobban.Most a második kisfiamat várom és biztos vagyok benne,hogy most is így lesz.Barátnőmnek 5 gyereke van és mindet szereti.
Engem is foglalkoztam nap mint nap ez a kérdés.22. hétben vagyok és kislányom 2 éves lesz m iremegszületik kistesó.Minden percben csak vele foglalkozom, nem tudom milyen lesz még egy cseppecske körölöttünk.
Mit kezdek két gyerekkel??????????? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!