Nincs szívhang 10 hetesen, biztos, hogy meghalt a baba?
Sziasztok, ma voltam 10hetes UH-n, ahol a vizsgáló kijelentette, hogy a babámnak nincs szívhanja. Járt már valaki közületek így? Orvos nem vizsgált meg, csak odaadta a beutalókat a vérvételre és az altatóorvoshoz, mondván miután megvannak az eredmények, menjek vissza a műtétre, de műtét előtt azért még csinálnak UH-t, hogy biztos legyen a dolog. Dec. 6-án voltam ezelőtt UH-n, akkor minden rendben volt. Nem görcsöltem, nem véreztem a papírra azt írták rá, hogy crl 22mm. Szerintetek van rá esély, hogy valami miatt nem hallotta a hölgy a szívhangot, vagy már biztosnak kellenne vennem, hogy meghalt a babám? Holnapra kaptam időpintot egy magán nőgyógyászhoz, lehet hogy csak pénzkidobás?
Előre is Köszi mindenkinek.
Nem kell vérezni és görcsölni egy ilyenhez, nálam is ez volt, csak nekem a 7. héten már volt szívhang, 10 hetesen meg már nem. A saját megnyugtatásodra mindenképpen menj el magán dokihoz, szerintem megéri a "pénzkidobást".
Ha érzel terhességi tüneteket, akkor még lehet remény (bár a hcg lassan ürül ki), de én pl. észre is vettem, hogy megszüntek, csak nem tudtam, hogy az baj.
Sajnos van ilyen. A 22 mm-es CRL 8 hetes es par napos terhessegnek felel meg, valoszinuleg addig fejlodott az embrio, de akkor leallt a szivmukodes.
Nalam majdnem ugyanez volt, keres 8 hetesen voltam uh-n, 18 mm-es ulomagassagu volt jo szivmukodessel. 3 hettel kesobb ismet uh, 21 mm (tehat az elozo uh utan par napig fejlodott csak) es nem volt szivmukodes mar.
Lassan urult ki a progeszteron a szervezetembol es a hcg is, emiatt nem indult meg addig a veteles es a tuneteim is meg javareszt megvoltak.
Nagyon sajnalom!
Engem nem érdekelne a pénz, elmennék mégegy vizsgálatra. Volt már olyan a történelemben, hogy tévedett egy vizsgálat. Pont ismerek is valaki, akinek szintén már megvolt a beutaló, aztán mégis élt a baba.
Nem reményeket akarok benned kelteni, de én megnézetném, mielőtt végleges beavatkozás történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!