Tudnátok segíteni? A baba fogantatásának napja
érdekelne?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Felnőtt nem tinédzser nő vagyok. Bár amit tettem....borzasztó.
Van egy párom 3 éve vagyunk együtt. 2 éve próbálkozunk babaval. Nem jott össze, a nőgyógyász megmondta hogy nehezen vagy nincs is esély hogy összejöjjön. Vettünk egy maganhazat de időközben a szerelem elmúlt. Alig van/ volt köztünk intimitas. Ő nagyon szeret de bepunnyadtunk. Az elmúlt hónapokban közel kerültem, szerelmes lettem a kollégámba. Ő is belém.Most terhes lettem. December 20-an kellett volna megjönnie. 22-en este teszteltem pozitívAt. A párommal december 4-én, a kollégámmal december 7-en este voltunk együtt. Utóbbinál az óvszer totál kiszakadt. Ittasak voltunk nem mentség, megtörtént. December 23-án pénteken elmentem orvoshoz. 4,5 mm petezsakot latott. A menzeszem 28-30 napos. Fogalmam sincs hogY miért most mikor nem akartam estem teherbe. Nem így akartam. De az orvos biztosra mondta hogy csak gyógyszeres segítséggel eshetek teherbe. Ti mit tennétek? Tudom hogy szánalmas vagyok..
A mérete alapján a férjed az apa. Mert szerintem a 7-ből 23-án még nem lett volna 4-5 mm-es a petezsák, csak olyan 2 mm körüli. De ennél biztosabban akkor lehet becsülni a korát, ha már a baba is látszik. Vissza kéne menned minél előbb.
2016. dec. 27. 20:18
32/36 anonim válasza:
* persze ott van az is, hogy a mérés is lehet pontatlan, szóval tényleg nem lehet biztosan tudni...
2016. dec. 27. 20:19
33/36 A kérdező kommentje:
Legközelebb szerdan kell mennem. Próbáltam magánorvoshoz bejelentkezni de az egyik nem vette fel a telefont a másik kérte hogy hívjam vissza később de nem vette a telefont. Holnap próbálok egy másikat mert minél előbb ki akarom deríteni. És talán a maganorvosnal lévő uh gép megbízhattobb mint az sztks.
2016. dec. 27. 20:41
34/36 A kérdező kommentje:
Azt elirtam hogy január4-ei szerdan kell mennem az sztkba.
2016. dec. 27. 20:42
35/36 anonim válasza:
Hiába kapkodsz, mehetsz Európa legjobb szonográfusához is, értsd meg kérlek, hogy abból nem fog kiderülni, hogy ki az apa!!!!!!!! Bármelyikük spermiuma célba érhetett, a fogantatás NEM az aktuskor történik!
2016. dec. 27. 21:19
36/36 anonim válasza:
Nagyon közel van a két dátum, ahogy írták is. Peteérést nem tudod mikor van? Nekem 14-15. napon, amikor a 11. Napon voltunk együtt, nem jött össze. A13. Napon mindkétszer sikerült. Férjem külföldön dolgozik, ezért tudom ennyire pontosan. Régebben rosszul számoltam, menstruáció első napját nem számoltam, pedig kell azt is. Így 29 napos a ciklusom. Dátum alapján ha neked is középidőben van peteérésed, akkor a 4-e. De ha nem akkor, simán lehet 7. Ha nem tudod szinte percre pontosan a peteérést, akkor csak apasági vizsgálat. Bár nem szép dolog amit tettél, sajnálom, nem lehet egyszerű most neked.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!