Tudnátok segíteni? A baba fogantatásának napja érdekelne?
Sziasztok!
Felnőtt nem tinédzser nő vagyok. Bár amit tettem....borzasztó.
Van egy párom 3 éve vagyunk együtt. 2 éve próbálkozunk babaval. Nem jott össze, a nőgyógyász megmondta hogy nehezen vagy nincs is esély hogy összejöjjön. Vettünk egy maganhazat de időközben a szerelem elmúlt. Alig van/ volt köztünk intimitas. Ő nagyon szeret de bepunnyadtunk. Az elmúlt hónapokban közel kerültem, szerelmes lettem a kollégámba. Ő is belém.Most terhes lettem. December 20-an kellett volna megjönnie. 22-en este teszteltem pozitívAt. A párommal december 4-én, a kollégámmal december 7-en este voltunk együtt. Utóbbinál az óvszer totál kiszakadt. Ittasak voltunk nem mentség, megtörtént. December 23-án pénteken elmentem orvoshoz. 4,5 mm petezsakot latott. A menzeszem 28-30 napos. Fogalmam sincs hogY miért most mikor nem akartam estem teherbe. Nem így akartam. De az orvos biztosra mondta hogy csak gyógyszeres segítséggel eshetek teherbe. Ti mit tennétek? Tudom hogy szánalmas vagyok..
Ezt csak a DNS teszt igazolja, mas semmi az egvilagon.
De tuti, hogy nem a parode.
Az ovulációd ideje a ciklushosszod alapján december 6-8. körülre esett. Ez alapján a baba simán foganhatott mindkét aktusból, mert még a párod 4-i aktusból származó spermiumai is simán lehettek termékenyítőképesek a repedéskor. De a másik aktusnak is tökéletes az időzítése, szóval ahogy mondták már előttem, ilyen közeli aktusok mellett csak DNS teszttel lehet megállapítani az apaságot.
A kollega talán csak azért sanszosabb kicsivel, mert pároddal két éve nem sikerül, most meg egyből. De tuti csak a DNS teszt lesz.
(Nem értem, hogy az orvos milyen gyógyszeres segítségre gondolt stabil, 28-30 napos ciklusokkal, ez általában normál, meglévő peteérésre utal.)
Ahogy a 12-es valaszolo is mondja, siman lehetett az ovud a 2. szex kornyeken, viszont akkor az elso szexbol szarmazo spermiumok is ott lehettek meg harcra keszen, hiszen 3 napot kibirnak bent.
Epp emiatt ha meg az uh (akar a 12. heti is) napra pontosan meg is mondana a terhessegi kort, abbol max az derulne ki, hogy mikor ovulaltal, nem az, hogy kinek a spermiuma volt a befuto. Raadasul az uh meres az esetedben nem lenyeges, mert ha mar 2 mm-t mernek el, az is 2 napot jelent kb, azaz nem olyan pontos a meres, hogy az alapjan egy ilyen vitat el lehessen donteni.
A ferjed volt spermavizsgalaton?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!