Ha a 36-ik het utan MagneB6-ot szedek, lehet mellékhatása?
Szia! Én pontosan a 36. hétben járok és pontosan ma mondta a dokim, hogy szedjem be a napi 6 szemet. Egész pontosan ma egyszerre 3-at kellett bevennem, mert nagyon durván keményedik és mivel nekem császár lesz, nem szeretné, ha még a 36. héten lenne a műtét. Hátha kihúznám így legalább a jövő hétig. Nálunk a súly rendben van, csak faros és persze minél tovább bent marad, annál jobb.
Szóval szedd nyugodtan, bízz az orvosod tudásában!
Az első babámnál végig kellett szednem a szülésig, mert kicsi volt a baba és a dokim nem akarta, hogy idő előtt megszülessen. A babám pont a kiírt időben érkezett és 15 órát vajúdtam vele rendes fájásokkal, tágultam is. Azt hiszem, a szervezet okosabb. Most a második babámnál ugyanez a helyzet, hogy kisebb, mint az átlag és mos is végig kell szednem.
Én béres magnéziumot szedek napi kettőt, ami 500 mg. Jóval több, mint a sima magne b6 adag.
Szóval, szerintem szedd nyugodtan.
Boldog babavárást 31 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!