Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a 36-ik het utan MagneB6-ot...

Ha a 36-ik het utan MagneB6-ot szedek, lehet mellékhatása?

Figyelt kérdés
Nekem azt mondta az orvosom, hogy 36ig hetig marad a 3*2 es utana a 38-ig 2*1. Kicsi a babam, nem kellenne ido elott szuljek. Az elso gyerekem is 37-ik heten szuletett 2 kg-al. Most nem szeretnek megint 3-4 hetet a korhazba lenni, amig elerjuk a 2.5kg. Gondolom ezert irta meg az orvosom. Lehet mellekhatasa? Mindenki azt irja, hogy 36-ik hetig szabad szedni. Mi lessz ha nekem tovabb irta?
2008. okt. 7. 17:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
En hallgatnek az orvosra,csak jobban tudja..jobban ismeri a te helyzeted.Lehet pont azert kell tovabb szedd nehogy megszulj hamarabb es csak az segithet huzni az idot..
2008. okt. 7. 17:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 38.ig írta.Nem volt gond.
2008. okt. 7. 17:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, épp a korai fájások ellen jó. Egy barátnőm, aki 4 hete szült, végig szedte, mert erős jóslófájásai, és gyakori keményedése volt.
2008. okt. 7. 18:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én pontosan a 36. hétben járok és pontosan ma mondta a dokim, hogy szedjem be a napi 6 szemet. Egész pontosan ma egyszerre 3-at kellett bevennem, mert nagyon durván keményedik és mivel nekem császár lesz, nem szeretné, ha még a 36. héten lenne a műtét. Hátha kihúznám így legalább a jövő hétig. Nálunk a súly rendben van, csak faros és persze minél tovább bent marad, annál jobb.

Szóval szedd nyugodtan, bízz az orvosod tudásában!

2008. okt. 7. 18:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szedd nyugodtan! Tőlem is megkérdezte a dokim, hogy szedem-e még 39 hetesen.
2008. okt. 7. 19:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hmmm...én 34 hetes vagyok, a doki azt mondta, hogy a 36. hétig szedjem, utána abba kell hagynom, mert nem fogok rendesen tágulni és nem lesznek természetes erősségű fájásaim, ugyanis az görcsoldó is.Szóval nekem nem szabad végig szednem.De te hallgass a dokidra.Minden eset más.Ő tudja, hogy neked mi a legjobb.
2008. okt. 7. 20:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valszokat:) szedem ahogy az orvosom mondta.
2008. okt. 7. 20:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Az első babámnál végig kellett szednem a szülésig, mert kicsi volt a baba és a dokim nem akarta, hogy idő előtt megszülessen. A babám pont a kiírt időben érkezett és 15 órát vajúdtam vele rendes fájásokkal, tágultam is. Azt hiszem, a szervezet okosabb. Most a második babámnál ugyanez a helyzet, hogy kisebb, mint az átlag és mos is végig kell szednem.

Én béres magnéziumot szedek napi kettőt, ami 500 mg. Jóval több, mint a sima magne b6 adag.

Szóval, szerintem szedd nyugodtan.

Boldog babavárást 31 heteske

2008. okt. 8. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!