Alkalmi ruhát keresek amit az esküvőmre és utána máshová is felvehetek, tudtok ilyet?
Figyelt kérdés
Szóval nem kimondottan "tipikus" menyasszonyi ruhát szeretnék, színben és fazonban is különbözhet. Meg előny az olyan fazon amit nem-pocakosan is felvehetek. Előre köszönöm a képeket és a linkeket. (25 hetes kismama)2010. máj. 3. 13:41
1/5 anonim válasza:
Mell alatt elvarrottat, lent bővülősebbet. Így elfér benne a pocakod, de nemterhesen is jó lesz.
2/5 anonim válasza:
szia ez attól is függ hogy mekkora a pocid??mert valakinek ilyenkor már nagy valakinek szinte semmi és persze milyen árban keresel??mikor lesz az esküvőd??mert addig még a hasad is változik ha sokkal elötte veszed meg.
3/5 anonim válasza:
Nekem van egy eladó,krém szinű,mell alatt bővülő,alkalmi kismamaruha.Az esküvőmön hordtam,egy honlapról varrattam a varrónővel,varrt hozzá egy kis bolerót,nagyon szép.Az anyaga elasztikus csipke és szatén.Rugalmas az anyag,én 7 hónaposan hordtam....
4/5 anonim válasza:
Pesti vagy? Én a waiting for youban vásároltam anno ruhát sógornőm esküvőjére, aki szintén ott vette az esküvői ruháját, ő is pocakos volt akkor. nagyon szép alkalmi ruháik vannak nem túl drágán.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Pesttől nem messze lakom, szóval az utazás nem okozna gondot. Július elején lenne az esküvőnk, augusztusban szülnék, szóval már elég szép nagy lesz már akkorra a pocim. Igazából az ár annyira nem számítana, mert ha nagyon drága lenne a ruha, megvarratnám, úgy biztosan olcsóbban jönne ki. Remélem, sikerül valami szépet találnom. ÉS még egyszer köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 6. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!