Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lenne kedvetek ruhát keresni...

Lenne kedvetek ruhát keresni az esküvőmre?

Figyelt kérdés

Csak polgári esküvő lesz, pár vendéggel.

Arra gondoltam, hogy egy türkizkék elegánsabb ruhában leszek, ami kb a térdemig ér és mell alatt megkötős. Sajnos nem láttam még ilyet egy boltba sem és az interneten sem láttam sok ilyen ruhát :S 23hetes leszek az esküvőkor szóval már eléggé látszani fog a hasam. Van kedvetek nekem ilyen ruhát keresni?:)

2011. jún. 8. 17:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Itt többféle kismama menyasszonyi ruhát is találsz, talán olyan is van, amire gondoltál: [link]

Esetleg itt?: [link]

2011. jún. 8. 17:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Alig lesz meg akkor hasad. Ha lesz is, akkor sem nagy.

En a helyedben egyaltalan nem kismamaruhakat nezegetnek, hanem sima noi ruhakat.

Nagyon divatos a mell alatt huzott ruha bovulo fazonnal.

Egy 23 hetes pocak meg barmelyik nem-terheseknek szabott ruhaba belefer, ha ilyen a fazon.

Hidd el nekem, ketszer voltam mar kismama, mindig csinosan oltozkodtem, sokszor hordtam egesz ruhat es mindig talaltam normal szabasut, nem kellett 15-20 ezreket kiadnom kismamaruha cimszoval hirdetett egyberuhakert.

2011. jún. 8. 19:27
 3/6 anonim válasza:

szerintem itt érdemes szétnézni! (: jó keresgetést!

[link]

2011. jún. 8. 23:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyet értek a 19:27-es válaszolóval! én már 37+4 vagyok, elég nagy a pocim, és híztam is 15 kilót, de mégis találok normál szabású ruhákat, amiket fel tudok húzni magamra, és töredékébe kerül a kismama ruháknak:D 23 hetesen pedig úgy néztem ki, mint aki nagyon jól lakott....szóval akkor még nincs nagy pocak ám..

hajrá:)

2011. jún. 9. 09:24
 5/6 A kérdező kommentje:
19hetes vagyok,ikreket várok és már most hatalmas a hasam:)
2011. jún. 9. 09:50
 6/6 anonim ***** válasza:

En elhiszem, hogy mar van pocakod, lehet hatalmas is, de nem akkora, hogy ne legyen jo ra egy csinos szabasu normal ruha. Setalgass, probalgass es te is latni fogod.

Ilyen szabasuakra gondolok:

[link]

[link]

Tenyleg nem vitatkozni akarok, de ha mar akkora a pocakod, hogy egy ilyen nem megy ra, akkor en megeszem a kalapomat.

Mar nyugodtan probalgathasz, nem valoszinu, hogy 4 het mulva ne lenne jo rad.

En 32 hetes terhesen mentem ferjhez, hidd el, mar volt pocakom es az ilyen szabasuak siman jok voltak ram. Sot, szulesig vegig.

Gondolom a bokad meg nem vizesedik, a vadlid a regi, a vallad, karod is, a cici terhesseg alatt gyonyoruen kikerekedik, szoval ezekhez hasonlo nagyon csinos lehetne.

De persze te tudod.

Azert hasonlitsd csak ossze ezekkel:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ugyanarra a szabasra epulnek, ezek is ugyanugy allnanak rajtad, csak maternity dress cimszoval futnak es 2-3x annyiba kerulnek.

De tenyleg te dontod el, en csak segiteni akartam, mert en szo szerint ruha es szoknyaorult vagyok, a babaimat varva is alig-alig hordtam nadragot. Rengeteg ruham volt es nekem fontos volt olyat venni, amit terhesseg utan is hordhatok, mert ugy is csinos.

2011. jún. 9. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!