Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18-19 hetes pocakos képeket...

18-19 hetes pocakos képeket tudtok mutatni nekem?

Figyelt kérdés

Én olyan nagynak látom magam, pedig még csak fél kiló plusznál tartok, mégis mintha egy kisebb mamut lennék :)

[link]

2010. máj. 3. 13:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Na, ez nem sikerült, mindegy...
2010. máj. 3. 15:07
 12/16 A kérdező kommentje:
hát nem :( pedig szívesen megnézném :) kattints a képre, és annak a linkjét próbáld bemásolni!
2010. máj. 3. 15:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Nagy pocid van, nekem SEMMI SE VOLT 20 hetesen. Én akkor szedtem vissza azt, amit az első trimeszterben leadtam.
2010. máj. 3. 16:34
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia! tudom, hogy 18-19 hetes képeket vársz :) de én csak most leszek 18 hetes 17+6 hetes vagyok :) gondoltam azért megmutizom a pocim, hogy nekem most mekkora, első baba, ezért nem is aggódom, hogy pici :) ráadásul én most a csípőmre kezdtem el szélesedni :) egyébként szép pocid van :)

[link]

2010. máj. 3. 16:54
 15/16 A kérdező kommentje:

16:34-es: Jó neked, nekem is most jött vissza, egy hónap alatt amit leadtam 3 kiló, meg most 2hét alatt még fél. Bár én nem hánytam, de a péksütin és a joghurton kívül semmit nem bírtam megenni, a 12. hétig.

16:54-es: Nagyon édi pocód van :) Kellemes babavárást nektek!

2010. máj. 3. 17:39
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Szép a pocakod :)

Én 34 hetes vagyok, eleve volt hasam terhesség előtt. És a mai napig nem látszik, hogy babát várok :( Sokan el sem hiszik, mikor mondom, hogy 4-5 hét és megszületik a kislányunk (első baba lesz). Szóval azt mondom, inkább legyen valakinek szép nagy pocakja és viselje büszkén a terhességet, mint sem hogy úton-útfélen magyarázkodnia kelljen, hogy á, nem azért szedtem fel 11 kilot mert meghíztam hanem mert a 34.hétben vagyok. Hidd el, elég rosszul élem meg a saját esetemet. Úgyhogy gratulálok a szép pocidhoz! :)))

2010. máj. 3. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!