Ha véletlenül kinyílik a méhszáj, és a doki úgy ír fel hüvelykúpot, akkor az árt a babának?
Figyelt kérdés
24 hetes vagyok, tegnap írta fel, zárva volt a méhszáj, viszont érdekelne, hogy mi van akkor, ha véletlenül mára kinyílt volna?2008. okt. 7. 17:19
1/2 anonim válasza:
Szia! A méhszáj fájdalom, görcs hatására nyílik ki, ami a Te esetedben még nagyon korai lenne. Előfordul, hogy a külső hamarabb kinyílik, mint ideje lenne, akkor nagyon sokat kell pihenni. A dokid pedig biztosan mérlegelte.
2/2 anonim válasza:
Nekem ugy irt fel, hogy egy ujjnyira nyitva voltam. Tudta ezt. Semmi baj nem történik, mert ott van a nyákdugo, ami nem enged be semmit, de ha mégis, a babád burokban van. 39hetes babás. Gyógyulást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!